Lessen Zeist

Je kunt voor iedere les reserveren via de website. Je moet hiervoor eerst ingelogd zijn. Je kan maximaal drie dagen vooruit reserveren. Bij de balie op de club dien je dan 10 minuten voor aanvang van de les jouw deelnemerskaart af te halen. We zullen een beperkt aantal plaatsen vrijhouden voor de last-minute binnenlopers. Voor de lessen in de PLAY zone hoef je niet te reserveren.

Staat jouw les er niet bij of heb je een suggestie voor een andere dag/tijdstip: laat het ons weten aan de balie of stuur een e-mail naar zeist@healthworks.eu  

Groepslesrooster Health Works Fitness Zeist, versie 1 januari 2018

Spinningrooster Health Works Fitness Zeist, versie 19 februari 2018

Functioneel trainen rooster Health Works Fitness Zeist, versie 18april 2017

Hieronder een korte uitleg van de lessen.

BODYBALANCE™ ― De op yoga, tai chi en pilates gebaseerde workout die je lenigheid en kracht vergroot en waardoor je je geconcentreerd en kalm voelt.
BODYCOMBAT™ ― De vechtsport-workout vol energie waarbij je volledig losgaat en waardoor je je zelfverzekerd voelt.
BODY PUMP™ ― Daag jezelf uit met de oorspronkelijke barbell-les waarmee je je hele lichaam versterkt en in vorm brengt.
BOOTCAMP OUTDOOR ― Bootcamp in de natuur is een high intensitie buiten workout, die door alle fitheidsniveau' s beoefend kan worden. Er kunnen hulpmiddelen gebruikt worden zoals autobanden, TRX, zandzakken en natuurlijk de natuur zelf! 
BRN ― BRN is een geweldige Shape workout voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam.
CORE-STABILITY ―  Een dynamische 30 minuten workout van de mid-sectie van het lichaam. Iedereen doet de oefeningen op haar/zijn eigen niveau, waardoor deze workout voor iedereen toegankelijk is!
HWF HITT ― De manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en je conditie te verbeteren.
HWF BODYSHAPE ― Een afwisselende low impact training op muziek voor verbetering van spierkracht en vooral uithoudingsvermogen.
HWF SHAPE+ ― Een afwisselende high en low impact training op muziek voor verbetering van spierkracht en vooral uithoudingsvermogen.
PILATES™ ― Het optimale bewegingsprogramma om het lichaam in evenwicht te brengen.
INDOOR CYCLING ― De indoor fiets-workout, waarbij je calorieën verbrandt en uithoudingsvermogen verbeterd ondersteund door het ritme van energieke muziek.
ZUMBA™ ― De combinatie van aerobics en een vereenvoudigde vorm van Latin Dance.

Bekijk het dagoverzicht >>