Team Hilversum

Sylvia Genemans

Met een flinke dosis ervaring in de fitnesswereld komt Sylvia ons team versterken. Als groepslesinstructeur heeft Sylvia haar sporen meer dan verdiend; zij is zelfs op bezoek geweest bij Les Mills in Nieuw Zeeland! Bij ons geeft Sylvia BodyPump en BodyBalance. Je kunt haar ook aan onze receptie tegenkomen, waar ze graag al je vragen beantwoordt.

Stephanie Verkerk

Tijdens haar studie aan de Sportacademie Amersfoort heeft Stephanie bij Health Works stage gelopen. Nu zij gediplomeerd is maakt zij onderdeel uit van ons team fitnesscoaches. Steph houdt van pittig trainen, zij helpt je dan ook graag om jouw training zo optimaal mogelijk te maken.

Katinka Bijl

Katinka vindt je aan onze Frontdesk. Daarnaast neemt zij enthousiast deel aan verschillende groepslessen. Als (lange afstands-)loper heeft zij al aan verschillende marathons deelgenomen en ondersteunt zij in de organisatie van loopevenementen. Deze sportieve levensstijl combineert zij bij Health Works Fitness met haar dienstverlenende instelling en administratieve ervaring aan onze Frontdesk.

Sandra van de Woude

Voor een energieke groepsles BodyStep of BodyAttack moet je echt bij Sandra zijn! Met haar enthousiasme neemt ze je mee in de les en daagt Sandra je uit om je beste beentje voor te zetten. Step en Attack zijn niet alleen voor Sandra, maar ook voor jou als deelnemer echt een feestje. Daarnaast zal je haar ook af en toe op de frontdesk kunnen tegenkomen

Lance Thompson

Lance is een zeer gedreven, sportief en enthousiaste jongeman. Het trainen of aanleren van een sport of beweging aan mensen is zijn passie. Als Sport en Bewegings Coördinator zal Lance je doelmatig en doelgericht in de fitnessruimte ondersteunen, zodat je optimaal en veilig jouw gewenste doelstelling kunt behalen. Daarnaast geeft hij op dinsdag de Bootcamp en small group training GRIT.

Christa Schilderink

Christa is onze club manager met een brede ervaring in fitness. Je vindt haar zowel op de fitnessvloer, front desk en in de groepsleszaal! Samen met het team zorgt zij ervoor dat alle leden kunnen sporten in een prettige omgeving waar plezier en resultaat samengaan.

Axel Vis

Evgenia Lysova

Evgenia is onze enthousiaste ZUMBA instructeur. Ze komt oorspronkelijk uit Sint-Peterburg (Rusland) en deelt al vanaf 2012 haar liefde voor dans en haar enorme energie met onze leden. Evgenia heeft vroeger ballroom dancing en buikdancing gedaan. Zij is ook gecertificeerd SH'BAM instructeur. Kom lekker bij haar dansen!!! Elke week geeft ze een intensieve ZUMBA les waar vrolijke muziek en een uitstekend humeur gegarandeerd zijn.   

Nicole Wendt

Bij de groepslessen kom je Nicole tegen: Yoga en spinning elke week en soms bij de BodyBalance als invalster. Vroeger heeft ze veel geturnd, aan volleybal gedaan en in de sportschool getraind. Momenteel volgt ze een Yogaopleiding en dat zie je terug in haar yogalessen. Hatha yoga met een metertje spiritualiteit. Als spinninginstructeur heeft ze de opleiding gevolgd bij Maddogs Athletics. 

Robert Mesman

Robert heeft 15 jaar ervaring als fitnesscoach en als groepslesinstructeur.  Wat hij wil bereiken in zijn lessen is een constante flow aan oefeningen.

Tanja Oostendorp

Tanja is van jongsaf aan met sporten bezig geweest: hockey, tennis, softbal, squash, basketbal, wielrennen, aerobics en natuurlijk fitness. Ze is sportief, enthousiast en positief. Sporten is haar passie. Het geeft haar mentaal en fysiek energie, waardoor ze optimaal van het leven weet te genieten. Haar uitdaging is om het plezier in het sporten over te brengen tijdens de energieke bootcamps, personal trainingen en BodyPump-lessen die ze geeft om zo ook anderen deelgenoot te maken van deze ervaring. Bij Health Works Fitness kom je haar tegen als instructeur voor de Indoor Cycling lessen. Haar lessen zijn een energiek, intensief feestje.

Jamillah Batelaan

Jamillah is een van onze vaste BodyPump instructeurs en geeft enkele uren les in de week. Zij vindt lesgeven het leukste wat er is. Dit enthousiasme straalt ze ook uit in haar lessen.

Collin Brouwers

Collin is een van onze stagiaires. Hij zit in het derde leerjaar van zijn studie aan de Sportacademie van Amersfoort. Hij is nog best wel groen maar dat weerhoud hem er niet van om je te helpen! Hij is een enthousiaste jongeman en zeer leergierig.

Jeremy de Haan

Jeremy is al van jongs af aan bezig met sporten. Hij volgt nu de opleiding Fitness coach en loopt geregeld mee op de fitnessvloer. Hij stapt makkelijk op mensen af en je zult hem dus zeker tegenkomen.

Sylvia van Koersveld

Jeffrey Siewertsen

Nicolette Galesloot

Barbera Bouma

Marieke Koopmans

Emma Jacomet