Team Zeist

Karen van de Kant

Mijn naam is Karen van de Kant. In 1989 ben ik begonnen met mijn eerste aerobicopleiding. Hier begon mijn passie om les te gaan geven. Sinds 1999 geef ik groepslessen en nog steeds met heel veel plezier! Ik verzorg op dinsdagavond om 20.30 uur de BodyBalance les. Leuk om je daar te ontmoeten!   

Trudy Takke

Als sportief ‘mensen’ mens zal je Trudy af en toe aantreffen achter de frontdesk. Trudy is al jaren een hobby sporter en is dan ook graag in de sportschool. Zij leidt je graag rond, laat alles zien en zal je enthousiast vertellen over Health Works Fitness. Wat ze niet direct op kan lossen, zal zo snel mogelijk worden opgelost!  

 

Emma Giles

Al van kleins af aan is Emma aan het dansen en bewegen. Sinds haar 15e geeft ze verschillende dans en sportlessen. ‘’Heerlijk om van mijn passie mijn werk te kunnen maken!’’. Bij Health Works Fitness geeft Emma ZUMBA, SH'BAM, Pilates en Shape lessen.
Emma geniet van elke les, van alle leden en van de gezelligheid. Ze zorgt ervoor dat je plezier krijgt in het sporten, en met een hele grote glimlach haar les verlaat.

 

Rowell Westra

Rowell is werkzaam als fitness coach & verzorgd de Grit Strength groepsles. Hij is een sportieve en spontane fitness coach die positief in het leven staat en graag met mensen omgaat. Hij is altijd in voor een praatje en wilt je graag helpen met jou doelen te behalen in de fitness.
Rowell heeft zijn opleiding op ‘t Sportcollege afgerond en gaat zich verder ontwikkelen in de fitness branche.

 

Kim Meijer

Kim is naast haar werk als kraamverzorger oproepbaar als fitnessinstructeur bij Health Works Fitness. Het werken in de fitness vind ik erg leuk. Waarom? Ik vind het heel leuk om mensen te helpen met het behalen van doelen en omdat ik graag tussen de mensen ben! 
Ik sta niet vast ingeroosterd op de vloer, maar als je me ziet kan je altijd bij mij terecht. 

Willem de Ruijter

Fietsen is een passie, spinning doe je om snel een goede conditie op te bouwen en voor je plezier. Ik geef verschillende soorten Spinning lessen:  interval, strength, endurance - en je kunt altijd beginnen en mee komen doen. Nadat je een paar keer hebt meegedaan kun je ' verzoeknummers' indienen, muziek waar je graag op wil sporten. Ik daag je uit, ik push je,  ik breng je  altijd weer mooi terug na heftige pieken en help je graag het beste uit jezelf te halen. Voldaan en met een glimlach de zaal uit, dat is het doel.

 

Marcel Beishuizen

Bij Health Works Fitness ben ik veel in de fitness te vinden, geef ik BodyPump en ben ik ook werkzaam achter de receptie.
Naast het werken bij Health Works, ben ik ook druk met mijn bootcamp bedrijf. Ik zou mezelf willen omschrijven als gedreven, ambitieus, behulpzaam, verantwoordelijk en sportief. Ik help graag mensen, dus mocht je ergens mee zitten of geholpen willen worden in de fitness, weet je mij te vinden!  

.

 

Annemieke Brink

Voor Annemieke is iedere les een sportief feestje. Als je opzoek bent naar een explosie van energie waar je iedere keer je grenzen verlegt, ben je bij BodyAttack en BodyCombat aan het juiste adres. De missie van Annemiek is dat jij het beste uit jezelf haalt tijdens de les.
‘Bedankt voor jullie energie’ zijn vaak de woorden waar Annemiek haar les mee afsluit.

Clementine Mulder

Clementine is een gecertificeerde BodyPump en Aerofit instructeur met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring.  "Ik blijf het het mooiste werk vinden dat er is, m'n grootste uitdaging is de deelnemers moe, voldaan, maar ook met een grote glimlach naar huis te laten gaan".
Leden en collega’s omschrijven Clementine als een lieve, energieke vrouw met een luisterend oor.

 

Jacqueline Schemmekes

Jacqueline is de clubmanager van HWF Zeist en vaak te vinden achter de receptie. Jacqueline is altijd vrolijk, enthousiast, sportief en heeft jarenlange ervaring in de sportwereld. Zij geeft vol passie de BodyBalance en andere groepslessen en regelt met een grote glimlach tal van andere zaken op de club! 

Leroy Broedelet

Leroy is een enthousiaste sportieve jongen en houdt van een gezellige werkvloer. Hij is elke dag wel op de fitness vloer te vinden en verzorgt de smallgroups-  en buikspier trainingen  5 x per week. Leroy helpt je graag bij het behalen van jouw doelstellingen of het beantwoorden van vragen.  Voor extra hulp, begeleiding, motivatie of een gezellig babbeltje draait hij zijn hand niet om dus aarzel niet, als je hem in de gym ziet!!

 

Carolien den Os

Carolien is een vrolijke, energieke dame die al vele jaren in de sport werkt. Ze is een ervaren fitness coach en geeft diverse groepslessen. Daarnaast kom je haar soms ook tegen achter de receptiebalie.

Sandra Klein

Sandra heeft al jaren ervaring in de sportwereld. Ze heeft jarenlang aerobiclessen gegeven maar tegenwoordig is zij vooral te vinden in de fitness en achter de receptie. Ik ben een spontaan en sportief persoon en ga graag met mensen om. Je kan mij vooral achter de receptie vinden, maar ook geef ik fitness- en circuit trainingen en buikspierkwartier. Voor vragen kan je altijd bij mij terecht!’

 

Rene Klever

Ik ben Rene en heb mijn passie gevonden in de fitness. Ik ben buiten mijn vaste baan personal trainer en geef op donderdag de uitdagende GRIT les. Ik sport zelf ook vrij fanatiek en wil mij in de toekomst op de BodyPump programma’s gaan richten. Ik zie je graag op donderdag!

Marjolijn Engelen

Mijn naam is Marjolijn.  Ik geef met veel plezier allerlei groepslessen zoals BodyBalance, BodyPump, Aerofit, Pilates, ZUMBA en SH'BAM. Health Works Fitness vind ik een hele leuke club met lieve, leuke, gezellige vriendelijke mensen waar ik graag regelmatig inval. Ik hou van sporten, dansen en ben heel leergierig. Sporten is voor mij een combinatie van intensief bewegen en gezelligheid waardoor je snel resultaat haalt en het ook leuk blijft! 

Peter Krijthe

Peter is al velen jaren werkzaam in de fitness & wellness branch, een trainer met specialisaties zoals Outdoor, Core stability, Personal training, Gewicht beheersing en diverse massages. Bij ons op de club geeft Peter lessen als BodyPump, Spinning en Core stability waarbij de energie en dynamiek rond gaan in je lijf tot een verslaving aan toe. 

Nicole Kramer

Mijn naam is Nicole Kramer en woon in Hilversum. Ik begon als 10 jarig meisje aan het koninklijk conservatorium voor klassieke dans. Na mijn dansopleiding heb ik tot mijn 27ste gewerkt als danseres. Rond mijn 23ste ben ik me gaan verdiepen in het geven van groepslessen en fitnesstrainingen d.m.v diverse trainingen, cursussen en masterclasses. Tot op de dag van vandaag geef ik met enthousiasme en vooral plezier verschillende groepslessen bij meerdere sportcentra. De positieve reacties van deelnemers geven mij elke keer weer nieuwe energie. Dan besef ik: ‘dit wil ik doen, dit past bij mij.’ Ruim 25 jaar geef ik trainingen en hoop dat ik het nog een tijdje kan blijven doen.

Larissa van Meerten

Larissa is een sportieve meid die vaak in de fitness en achter de balie is te vinden. Daarnaast geeft zij verschillende groepslessen als BodyBalance, Brn workouts en  Bodypump.
In 2014 heeft zij een dansopleiding afgerond en is daarna de opleiding tot fitness instructeur gestart en heeft ook deze succesvol afgerond.
Naast dat zij werkzaam is bij Health Works Fitness geeft zij ook nog danslessen, doet zij mee aan fitness wedstrijden en start zij in 2016 met een opleiding tot Vitaliteitscoach

Mieke Nakken

Mieke is Yoga docente. Zij raakte vooral in India geïnspireerd door Yoga en heeft hier de Internationale Sivananda Yoga Opleiding gevolgd. Daarnaast heeft zij de afgelopen achttien jaar zelf les gehad in Iyenkar en Ashtanga yoga bij verschillende yogaleraren in India, Thailand en Nederland. Mieke woont en werkt een groot deel van het jaar in Zwitserland waar ze  yogawandelweken organiseert. In de wintermaanden reist zij met fiets of yogamat door Azie of Zuid-Amerika. Mieke is van mening dat je door yoga bewuster van jezelf en je omgeving wordt, het wordt makkelijker om in het moment te leven! Kortom een weg naar rust en tevredenheid!

 

Maxime van der Horst

Maxime is een sportieve en spontane front desk medewerker. Sinds juni 2015 werkt zij bij ons en vanaf heden zal zij vaker te zien zijn. Zij is nieuwsgierig naar de verhalen achter leden en kan er van genieten om ze vooruitgang te zien boeken. Buiten haar werk bij HWF is ze hier ook vaak te vinden om zelf te trainen. Op dit moment volgt zij een opleiding Stewardess en Hospitality en hoopt zij over een jaar hier een baan in te kunnen vinden.

Roos Rieuwerts

Roos is werkzaam als baliemedewerker bij Health Works Fitness op invalbasis. Daarnaast studeert zij maatschappelijk werk en dienstverlening.
Zelf heeft zij ook affiniteit met sporten. Naast dat zij graag aan een groepslesje meedoet heeft zij  een paard die zij dressuurmatig traint en recreatief rijdt. Als ik mezelf zou moeten omschrijven, omschrijf ik mezelf  als een behulpzame en gezellige medewerker met oog voor de leden.’

 

Anita

Jeanette

Elly

Carolien Mennes

Hossein Oraei