8.9

8.9. Dat mooie rapportcijfer kregen we van onze tevreden klanten. Al die waardering krijg je niet zomaar. Ga maar na: een riante ruimte, comfortabel, ruim en schoon, hygiënisch. De nieuwste en beste apparatuur die te koop is, van het merk TechnoGym. Helemaal compleet voor alle spiergroepen en conditietrainingen. Leuke groepslessen, ook in erg kleine groepjes.

Luxe voorzieningen. Niet betalen voor extra’s waar je helemaal niet om vroeg.

Gratis wifi als je even een pauze neemt. Alle gelegenheid om eerst even te bepalen wat je wilt bereiken en hoe: gratis dagje sporten, gratis intakegesprekken met een fitness coach. Daarna deskundige begeleiding. En toch niet de hoofdprijs betalen. Het kan. Bij Health Works Fitness. Lees de Reviews maar eens.

  • IWow, wat een super sportschool. 2 jaar geleden hier begonnen met een doel (afvallen) en dat is gelukt, maar niet zonder de fantastische begeleiding van het team Health Works. Monique Scholtus, Zeist.
  • De sportzone is ruim opgezet en er is veel verschillend aanbod in apparatuur. Bovendien is het er heel schoon. Soheil Khatibi, Gorinchem.
  • HWF is laagdrempelig, vriendelijk, veilig, goede accommodatie en betaalbaar. Pluspunt is te zien dat de leden allemaal voor een doel gaan: een gezond lijf. De groepslessen zijn gezellig! Yolanda 't Lam, Gorinchem.
  • Sinds de opening van Health Works Fitness, ben ik lid. Deze sportclub heeft alles in huis; gezellige en goede groepslessen en enthousiaste en deskundige medewerkers. Echt een super club! Karin van Leeuwen, Hilversum.
  • Altijd een heerlijke sfeer en leuke mensen. Zo lever je sportieve topprestaties. Vooral de lessen met instructeur Clem zijn super. Rian Beek, Zeist.
  • Voor de 2de x verlenging aangegaan. Dit zegt genoeg! Ik sport hier heerlijk, fijne club, prima medewerkers en leuke mensen met sporten. Charlotte van Denderen, Zeist.
  • Je hebt bij Health Works Fitness veel ruimte en veel soorten toestellen, die allemaal perfect werken. Het is er schoon en hygiënisch. Er hangt een goede sfeer; het publiek is heel divers: jong, oud, beginners ook, die nog weinig ervaring hebben met sportscholen. En je kunt er bijna altijd terecht: 7 dagen per week, ruime openingstijden. Ronald Weggemans, lid van HWF Gorinchem.
  • I joined Healthworks because it has a ‘’zen’’ feeling to it. The gym is very clean, they offer good group workouts. The staff is very friendly and helpfull. Simon Bent, Hilversum.