Club update

club informatie 

ONZE CLUBS ZIJN WEER ALLEMAAL OPEN, RESERVEER NU JOUW UUR

Update 4 juli 2020

Beste lid,

V: Hoe ziet er nu uit op de clubs?

A: Wij volgen de richtlijnen en willen voor ieders gezondheid de clubs voor jou optimaal inrichten. Gelukkig hebben wij een overal zeer ruime clubs met hoge plafonds en zeer moderne luchtbehandeling techniek. Alle  training apparaten staan op gepaste afstand uit elkaar om jou een comfortabele gevoel te geven tijdens jouw workout. Tevens hebben wij de nieuwste desinfecterende machines gekocht waarbij handen ontsmet worden zonder iets aan te hoeven raken. Ook lessen zullen in onze zeer ruime zalen in kleinere groepen maar nog steeds gezellig gegeven kunnen worden. Dit kan via reservering om totale controle te houden wie er wanneer komt sporten, zowel bij de lessen als in de fitness ruimte.

V: Wat moet ik doen als ik bij jullie buiten kom sporten?                                                                                        

A: Hieronder volgen een aantal spelregels, niet te streng maar nodig voor jouw veiligheid en gezondheid. Indien je je niet fit voelt blijf dan echt nog thuis. Kom dan niet naar de club.

  1. Om te trainen moet je jezelf aanmelden via onze App. Voor de update ga je eerst naar SportCom en download onze Health Works Fitness App. Voor leden zonder SmartPhone bieden wij aan om dit via de info site te doen. Dan kun je een dag en tijdstip reserveren om te komen sporten. Meld je aan tot het uur vol zit. Per uur kunnen er een x-aantal leden komen.  Leden zonder mobiele telefoon of zonder App mogelijkheid kunnen nu ook reserveren via info@healthworks.eu
  2. Ieder lid moet de Health Works Fitness club pas meenemen. Dit was al altijd zo maar zeker nu voor de gezondheid registratie. Neem daarnaast zoals je gewend bent jouw eigen handdoek mee en uiteraard schone sportschoenen.
  3. Kom zoveel mogelijk met de fiets (of lopend) omdat frisse buitenlucht nu eenmaal goed is en je gelijk bent opgewarmd.
  4. In het verleden kon je zolang blijven als nodig maar nu verzoeken wij je om efficiënt met de trainingstijd om te gaan en na 1 uur sporten af te ronden en je voorbereiden op jouw volgende bezoek aan de club. Gelukkig zijn er veel trainingsmomenten in de week dus denken wij dat je weer vaak genoeg kunt sporten.
  5. De tijden dat je kunt komen sporten zijn onze openingstijden zoals je die van ons gewend bent voor de Corona situatie. Kijk op deze site naar de tijden van jouw club.

V: Hoe gaat Health Works Fitness om met de contributie van de leden?

A: Zoals je gewend bent incasseren wij 1x per maand een bedrag waardoor je bij ons kan sporten. Het geld dat je betaald hebt voor de periode dat we dicht zijn, zetten we apart als je persoonlijk tegoed. Als lid bieden we jou hierbij 2 mogelijkheden aan om je tegoed op te nemen;

  1. Health Works gaat ook na opening van de club binnen een uniek gebaar maken samen met jou. Dit unieke gebaar doen wij samen en zal vanaf maandag 13 juli bekend zijn als ons compensatieplan afgerond is. Wij verwachten dat ook jij hieraan mee wilt doen.
  2. Mocht je toch echt niet voor optie 1) gaan dan kun je dit aangeven en kijken wij hoe wij jouw tegoed kunnen plaatsen zodat je nog steeds goed gecompenseerd zult worden aansluitend aan jouw lopende contract.

V: Ik heb al iets gehoord over het Loyalty programma, wat betekent dat precies?

A:  1.    alle leden  die hun contract door laten lopen en vaak komen sporten sparen punten voor het HWF Loyalty programma waarbij je punten spaart en beloond zal worden. In de loop van de maand juli komen bij daarmee naar buiten. Zorg dat je hiervan gaat profiteren.

2. indien Health Works Fitness een aangepast tarief gaat hanteren dan zal jij als blijvend betalend lid tijdens deze Corona periode blijven profiteren van de huidige lagere tarieven.

V: En hoe gaan we nu verder?

A: Wij zijn dus weer open, alles is zeer ruim opgezet en wij hopen jou gewoon weer snel te zien. Dank voor jouw ondersteuning door wel lid te blijven. Tot snel bij ons op de club.

Team Health Works Fitness