Coronavirus Updates

Coronavirus club informatie

DE CLUBS GAAN DONDERDAG 28 MEI BUITEN OPEN

Update 25 mei 2020

Beste lid,

Voor zover nu bekend zijn onze clubs gesloten t/m 1 september 2020 maar de verwachting nu is veel eerder open. Leden trainen bij Health Works Fitness om gezond te blijven, conditie en kracht te verbeteren. Daar hebben we je in het verleden mee geholpen en zullen dit in de toekomst blijven doen.  Ook nu zitten wij niet stil met LIVE lessen en onze SPORT BIBLIOTHEEK waar heel veel leden goed en tevreden gebruik van maken. Nu gaan wij weer een stap verder en gaan op een creatieve manier BUITEN OPEN. Eerst hierover informatie en daarna nog antwoord op veelgestelde vragen vanuit leden.

V: Blijft Health Works Fitness gesloten wat betreft binnen sporten?

A: Ja, de huidige maatregelen dwingen ons om gesloten te blijven wat betreft het binnensporten. Zoals hierboven aangegeven gaan wij met gepaste afstand en de juiste keuze aan toestellen ervoor zorgen dat alle leden bij ons buiten kunnen trainen. Ook lessen zullen in kleine groepjes gegeven kunnen worden.

V: Wat moet ik doen als ik bij jullie buiten kom sporten?                                                                                        

A: Hieronder volgen een aantal spelregels, niet te streng maar nodig voor maximale veiligheid en gezondheid. Indien je je niet fit voelt blijf dan echt nog thuis.

 1. Om te trainen moet je jezelf aanmelden via onze App. Voor de update ga je eerst naar SportCom en download onze Health Works Fitness App. Voor leden zonder SmartPhone bieden wij aan om dit via de info site te doen. Dan kun je een dag en tijdstip reserveren om te komen sporten. Iedereen mag aanmelden tot het uur vol zit. Per uur kunnen er een x-aantal leden komen, vol=vol.
 2. Ieder lid moet de Health Works Fitness club pas meenemen voor onze registratie en controle door derden. Neem daarnaast jouw eigen handdoek en evt. een thuis gevulde bidon. Wij kunnen leden niet de club binnenlaten dus bidon vullen, toilet of douche gebruik kan helaas niet. Wij adviseren een kleine sporttas mee te nemen en bij je te houden voor jouw spullen. Health Works kan geen spullen bewaren. Doe thuis alvast je sportschoenen aan of neem deze mee in jouw sporttas.
 3. Kom zoveel mogelijk met de fiets (of lopend) want in Zeist wordt 100% van de parkeerplaats gebruikt om te trainen en in Hilversum en Gorinchem zijn de parkeerplaatsen ook beperkt.
 4. Nadat je buiten bent aangemeld mag je direct gaan trainen op de toestellen aanwezig of met de door jou gereserveerde les meedoen, ga vooral genieten van wat er gelukkig weer kan. Maak goed gebruik van dit uur want na 55 minuten moeten wij je toch verzoeken weer te gaan. Gelukkig zijn er veel trainingsmomenten in de week dus denken wij dat je weer vaak genoeg lekker kunt sporten.
 5. Vergeet niet een grote handdoek mee te nemen voor jouw eigen hygiëne en gezondheid. Het kan warm zijn dus neem een gevulde bidon mee naar de club.
 6. De tijden dat je kunt komen sporten tijdens onze buiten sport uren;

maandag t/m vrijdag van 09u-21u en zaterdag & zondag van 09-16u => reserveer eerst 1 uur.

V: Hoe gaat Health Works Fitness om met de contributie van de leden?

A: Zoals je gewend bent incasseren wij 1x per maand een bedrag waardoor je bij ons kan sporten. Het geld dat je betaald hebt voor de periode dat we dicht zijn, zetten we apart als je persoonlijk tegoed. Als lid bieden we jou hierbij 3 mogelijkheden aan om je tegoed op te nemen;

 1. Wij verrekenen je persoonlijk tegoed het eerste halfjaar na opening van onze clubs maandelijks met je betalingen.
 2. Jij kunt er ook voor kiezen om aan het einde van je huidige contract je persoonlijk tegoed te gebruiken om gratis bij ons te sporten.
 3. Health Works gaat ook na opening van de club binnen een uniek gebaar maken samen met jou.

Welke keuze jouw voorkeur heeft kun je kenbaar maken bij de receptie vanaf het moment dat we weer open zijn en je weer komt sporten. Indien je dit niet wilt is er ook de volgende optie.

V: Ik wil en/of kan geen contributie betalen nu dat de clubs niet open zijn. Kan ik mijn contract bevriezen tijdens de gesloten periode?

A: Als jij niet kan doorbetalen tijdens de gesloten periode hebben wij daar alle respect voor en bieden daar de volgende oplossing: stuur een email met je volledige naam en pasnummer naar info@healthworks.eu en binnen 5 werkdagen staat jouw contributiegeld weer op jouw rekening. Jouw abonnement wordt dan meteen bevroren. Zodra de clubs weer open gaan gaat de bevriezing automatisch van je abonnement af en kan je weer komen sporten; vanaf dan loopt de incasso natuurlijk ook weer door en helpen wij jou om met de zomer in aantocht fit en sterk verder te gaan.

V: Zijn er nog meer goede redenen voor mij als lid om wel te betalen terwijl de club gesloten is?

A: Jazeker en vooral omdat wij het waarderen en ook als trouw lid zelf graag beloond willen worden.

 1. alle leden die het contract door laten lopen worden ook meegenomen in ons HWF Loyalty programma waarbij leden die tijdens deze crisis betalend lid zijn gebleven punten sparen die waarde hebben. Het team van Health Works Fitness is nu met dit loyalty programma bezig en zal hier na het weer open kunnen gaan van de clubs mee naar buiten treden, en
 2. indien Health Works Fitness een aangepast tarief gaat hanteren dan zal jij als blijvend betalend lid tijdens deze Corona periode blijven profiteren van de huidig lagere tarieven.

V: Hoe kan Health Works Fitness mij helpen om thuis fit te blijven?

A: Het Health Works Fitness team maakt dagelijks filmpjes voor ieder niveau om in deze tijden fit en lenig te blijven. Onze live lessen en training video’s zijn op onze FaceBook, Instagram en ook via YouTube te volgen.

A: Gezien wij nu het buiten sporten gaan aanbieden en je zo eindelijk weer van veruit de meeste sport attributen en lessen gebruik kunt maken stoppen wij met de SPORT BIBIBLIOTHEEK vooral omdat wij onze fraaie materialen weer nodig hebben voor iedereen. Het was een succesvolle actie waar erg veel leden zeer blij mee waren. Wie weet kunnen we dit nog eens herhalen. Mocht je dit lezen en nog in het bezit zijn van onze spullen dan verzoeken wij je dit snel naar jouw club te brengen, dank! Bij meer vragen kun je contact opnemen wilt via bibliotheek@healthworks.eu of info@healthworks.eu

V: Hoe gaan wij om met al onze medewerkers op de clubs?

A: Onze medewerkers zijn er vooral voor de leden. Zij worden doorbetaald en ze blijven zich ook in deze periode inzetten voor werkzaamheden op de clubs, buiten en ook thuis voor praktische tips middels filmpjes. Wij hebben iedereen nodig van onze teams, zij zijn belangrijk voor ons en ook voor jou.

V: En hoe gaan we nu verder?

A: Wij blijven alles proberen om op een voor iedereen veilige manier het sporten aan te blijven bieden. Uiteraard moet dit binnen de richtlijnen van het RIVM. Afstand, hygiëne en logisch handelen blijft ook bij onze prioriteit. Hopelijk horen we snel dat leden weer naar binnen mogen in onze fraaie clubs. Tot die tijd willen we jou graag op onze buiten-club te zien, uiteraard in goede gezondheid!

Team Health Works Fitness