Veilig Sporten update

club informatie i.v.m. Corona

Update 6 juni 2021

kort en krachtig; YES! WE ZIJN WEER OPEN, KOM ALLEN NAAR DE CLUB!

Wij zijn alweer vanaf woensdag 18 mei 2021 binnen open en kunnen er 50 leden per uur weer gebruik maken van onze fitnessruimte. Tevens kunnen de groepslessen weer binnen gegeven worden en is 1,5 meter niet meer verplicht maar blijf verstandig sporten. Gelukkig hebben al onze clubs grote zalen dus kan er les gegeven worden aan gezellig grote groepen. In overleg met de instructrice kan er bij fraai weer nog best een les buiten doorgaan maar in principe gewoon in de zalen. Belangrijk is wel dat je je aanmeldt via onze App. We verzoeken je om voor max 1 uur een plekje te reserveren, zodat we zo veel mogelijk leden blij kunnen maken. 

Wij hebben niet stilgezeten en hebben behoorlijk wat aangepast in de clubs. Nieuwe toestellen, likjes verf, aangepaste luchtbehandeling systemen en nog meer. In Gorinchem de luxe van een hele fraaie extra sportruimte erbij, nog 200m2 extra sportplezier! Hier vind je alles om functioneel te kunnen trainen met TRX, kettlebells, slee, speed rope en nog veel meer, onze Playground XXL. De kleedkamers en douches mogen ook weer gebruikt worden en berg je waardevolle spullen op in de kluisjes.

We draaien gelukkig weer volop en mede dankzij jullie steun tijdens de periode van dicht zijn, buiten fitness en sportbieb kunnen wij verder en jullie alles aanbieden om op sportgebied gezond verder te gaan. Nogmaals, gebruik de App om te reserveren of vraag bij onze balie om uitleg. Houd ook onze Social Media kanalen in de gaten waar wij zeer regelmatig posten, nieuws en meer met jullie delen.

Team Health Works Fitness