Veilig Sporten update

club informatie i.v.m. Corona

Update 7 april 2021

Beste lid,

V: Wat is de status?

A: Onze fitnessclubs zijn zoals iedereen heeft vernomen gesloten tot nader datum om binnen te sporten, vandaag nog onbekend maar we gaan vanaf zaterdag 10 april weer buiten open! Via push berichten, e-mails en andere (social) media kanalen proberen wij alle leden te bereiken en dit te laten weten. 

V: Wat gaat Health Works Fitness de komende periode doen voor de leden?

A: Net als tijdens de vorige lockdown zullen wij er weer alles aan doen om jullie zo veel mogelijk tot dienst te zijn en jullie allemaal vrolijk en fit te houden tot we weer open kunnen.

  1. BUITEN SPORTEN Super gaaf! In kleine en verantwoorde groepjes tot 4 mensen kan men een Small Group training volgen of zelf met de aanwezige toestellen, halters en bankjes trainen. Uiteraard met alle voorzorgs maatregelen, afstand, juiste hygiëne voorzieningen en door aanmelding via onze Health Works app 1 uur sporten. We kunnen niet zoals afgelopen zomer groepslessen buiten geven, dit mag nog niet.
  2. THUIS SPORTEN De SportBieb blijft gewoon doorgaan en maak daar dan als betalend lid ook goed gebruik van. Jij kunt onze fraaie sportattributen lenen om je workouts thuis of buiten voort te zetten; Halters, bankjes, Spin Bikes, matjes en natuurlijk ook onze BodyPumpsets voor het volgen van de Live groepslessen. Wisseldagen van materialen vindt iedere zondag plaats, soms kun je het zelfs 2 weken gebruiken.
  3. Ook kan je ons volgen op de Sociale Media (Instagram, Facebook en Youtube). We zullen hier doorgaan met het delen van updates, home-workouts, challenges, uitleg over oefeningen en natuurlijk vrolijke content.

Als we weer iets nieuws bedenken voor onze leden, zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen.

V: Hoe informeren jullie de leden m.b.t. het sporten thuis?

A: Via de site, push-berichten via de App, e-mails of in een reactie per mail die wij ontvangen. Omdat de clubs gesloten zijn kunnen wij op dit moment telefonisch niet op de clubs bereikt worden maar zul je wel van ons horen. Wij blijven leden regelmatig informeren over de stand van zaken zoals de Live lessen, SportBieb en overige activiteiten buiten de clubs. Tip: Activeer de Push-meldingen op de App, want deze zijn het meeste up-to-date. Van sommige leden horen wij dat ze niets van ons horen maar wij proberen echt ons best te doen iedereen te bereiken. Sommige leden hebben b.v. een werk emailadres aan ons doorgegeven en dan kan het zijn dat onze mail vanwege beveiliging daardoor in de Spambox terecht komt, check ook deze.

V: Hoe gaat Health Works Fitness om met de contributie van de leden in deze periode?

A: Zoals je gewend bent incasseren wij 1x per maand of 1x per 4 weken een bedrag waardoor je bij ons kan sporten. Contracten opzeggen kan op dit moment niet omdat de clubadministratie niet open is maar mocht je jouw abonnement willen bevriezen stuur dan een e-mail naar jouw club en wij gaan dit regelen. Aansluitend aan de bevriezing gaat jouw contract weer verder. Dankzij jouw ondersteuning middels contributie hebben wij de middelen voor het team, het uitvoeren van reparaties op de clubs en vervangen van, aanschaf van nieuwe toestellen en nog meer. De laatste periode zijn we echt goed bezig geweest met onderhoud, interieur en in Gorinchem zelfs een hele fraaie extra ruimte totaal verbouwd voor hele super work-outs.

V: En hoe gaan we nu verder?

A: Vanaf 10 april stapsgewijs meer doen en ook het buiten sporten aanbieden. Wij hopen jou snel daar weer te zien. Zodra de clubs weer helemaal open mogen hopen we jou weer met volle enthousiasme binnen te verwelkomen. En nogmaals veel dank voor jullie steun tijdens deze periode zodat jouw club ook financieel gezond verder kan gaan. Check de app om te reserveren voor het buiten sporten, just do it! Houd ook tijdens het buiten sporten bij ons afstand, sport verstandig en #StayHealthy

Team Health Works Fitness