Veilig Sporten update

club informatie aangepast i.v.m. Corona

Update 17 november 2020

Beste lid,

V: wat is de status op de clubs met fitness en de groepslessen?

A: Onze fitnessclubs zijn open en vanaf donderdag 19 november gaan we weer verder met de groepslessen met goedkeuring van het RIVM. Onze leden kunnen ook nog 2 weken gratis gebruik maken van LES MILLS ON DEMAND, groepslessen via internet (voor meer informatie kun je bij de balie terecht). Zoals bekend zijn ook sinds 15 oktober de kleedkamers gesloten maar we bieden genoeg ruimte aan om je om te kleden, douchen kan dan ook niet op de club. Iedere club heeft wel in de fitnessruimte aparte toiletgroepen waar gebruik van kan worden gemaakt. Ook mag er frisdrank en koffie worden aangeschaft maar mogen leden niet samen gaan zitten en consumeren.

V: Wat moet ik doen als ik weer bij jullie binnen kom sporten?                                                                                        

A: Hieronder volgen een aantal spelregels en extra informatie, niet te streng maar nodig voor jouw veiligheid en gezondheid. Indien je je niet fit voelt blijf dan echt nog thuis. Kom dan niet naar de club.

  1. Om te trainen moet je jezelf aanmelden via onze App. Voor de update ga je eerst naar SportCom en download onze Health Works Fitness App. Voor leden zonder SmartPhone bieden wij aan om dit via de info site te doen van de club waar jij nu traint. Dan kun je een dag en tijdstip reserveren om te komen sporten. Meld je aan tot het uur vol zit. Per uur kunnen er een x-aantal leden komen, dit geldt zowel voor de fitness als de lessen en ook voor Virtual Spinning.  
  2. Ieder lid moet altijd de Health Works Fitness clubpas meenemen en altijd inloggen bij de balie. Dit was al altijd zo maar zeker nu voor de gezondheid registratie. Neem daarnaast zoals je gewend bent jouw eigen handdoek mee en uiteraard schone sportschoenen.
  3. Kom zoveel mogelijk met de fiets (of lopend) omdat frisse buitenlucht nu eenmaal goed is en je gelijk bent opgewarmd.
  4. In het verleden kon je zolang blijven als nodig maar nu verzoeken wij je om efficiënt met de trainingstijd om te gaan. Vanaf nu betekent dat je 1 uur de tijd hebt voor een goede en leuke work-out op de club. Gelukkig zijn er veel trainingsmomenten in de week dus denken wij dat je weer vaak genoeg kunt sporten.
  5. De tijden dat je kunt komen sporten zijn onze standaard openingstijden zoals je die van ons gewend bent voor de Corona situatie. Kijk op deze site naar de tijden van jouw club.
  6. Gezien de kleedkamers en kluisjes niet gebruikt mogen worden adviseren wij jou om a) waardevolle spullen thuis te laten, b) jouw sporttas bij je te houden tijdens de workout en c) bij veel zweten een extra T-shirt mee te nemen die je kunt wisselen in de toiletruimte of in de groepsles ruimte als er geen lessen worden gegeven. Er kunnen geen waardevolle spullen achter de balie bewaard worden. Health Works is niet verantwoordelijk voor jouw (waardevolle) spullen.
  7. Nu de groepslessen weer gaan beginnen vragen wij de leden die materialen thuis hebben vanwege de online lessen om deze weer snel naar de club te brengen zodat jij en andere leden deze weer kunnen gebruiken in de club.

V: Hoe gaat Health Works Fitness om met de contributie van de leden in deze periode?

A: Zoals je gewend bent incasseren wij 1x per maand of 1x per 4 weken een bedrag waardoor je bij ons kan sporten. De clubs zijn gewoon open, ieder lid kan van alles gebruik maken en er is begeleiding op afspraak en zit bij jouw abonnement. Tevens heeft Health Works recent veel vernieuwd en zijn er opnieuw veel fraaie toestellen bijgekomen en komt er binnenkort weer iets nieuws bij op jouw club. Ondanks deze Corona periode waarbij voorzichtigheid wordt gevraagd blijven wij voortdurend investeren om jou een optimale trainingservaring aan te blijven bieden.

V: Wat is de status van het Loyalty programma, wat betekent dat precies?

A: De steeds veranderende situatie omtrent Corona dwingt ons om veel aan te passen binnen de clubs maar leden die ons gesteund hebben tijdens de periode dat de clubs dicht waren dit voorjaar zullen naast ons Loyalty programma niet of nauwelijks meegaan met de tarieven die worden aangepast. Deze aanpassing is ook nodig gezien ons leden administratiesysteem van maandelijks naar 4-wekelijks gaat overstappen.

V: En hoe gaan we nu verder?

A: Wij hopen jou gewoon weer snel te zien. Kom lekker sporten bij onze clubs waar alles op gepaste afstand staat. Ook in de groepsles zalen is er veel ruimte gezien de aantallen per les naar beneden zijn aangepast. Reserveren blijft verplicht en probeer ook eens te komen op de ‘normaal’ rustige tijden als dat uitkomt. Dit is door de week tussen 11-15 uur. Niet reserveren betekent ook niet mogen sporten. Wij willen ons 100% aan de regels houden, doe jij dat ook? Sport verstandig en houd afstand, ook binnen de club en maak iedere keer dat je van toestel wisselt jouw toestel weer schoon, bedankt! Tot snel bij ons op de club.

#StayHealthy

Team Health Works Fitness