Club update

club informatie 

Update 3 september 2020

Beste lid,

V: Hoe ziet er nu uit op de clubs?

A: Wij volgen de richtlijnen en willen voor ieders gezondheid de clubs voor jou optimaal inrichten. Gelukkig hebben wij een overal zeer ruime clubs met hoge plafonds en zeer moderne luchtbehandeling techniek en recent overal extra getest of vernieuwd. Alle training apparaten staan op gepaste afstand uit elkaar om jou een comfortabele gevoel te geven tijdens jouw workout. Tevens hebben wij de nieuwste desinfecterende machines gekocht waarbij handen ontsmet worden zonder iets aan te hoeven raken. Ook lessen zullen in onze zeer ruime zalen in kleinere groepen maar nog steeds gezellig gegeven kunnen worden. Dit kan via reservering om totale controle te houden wie er wanneer komt sporten, zowel bij de lessen als in de fitness ruimte. Voor ieders gezondheid blijven wij erop letten dat ieder lid voor ieder bezoek zich ook echt aanmeldt via de App. Blijf dit ook doen voor jezelf en je omgeving.

V: Wat moet ik doen als ik weer bij jullie binnen kom sporten?                                                                                        

A: Hieronder volgen een aantal spelregels, niet te streng maar nodig voor jouw veiligheid en gezondheid. Indien je je niet fit voelt blijf dan echt nog thuis. Kom dan niet naar de club.

  1. Om te trainen moet je jezelf aanmelden via onze App. Voor de update ga je eerst naar SportCom en download onze Health Works Fitness App. Voor leden zonder SmartPhone bieden wij aan om dit via de info site te doen. Dan kun je een dag en tijdstip reserveren om te komen sporten. Meld je aan tot het uur vol zit. Per uur kunnen er een x-aantal leden komen.  
  2. Ieder lid moet de Health Works Fitness club pas meenemen. Dit was al altijd zo maar zeker nu voor de gezondheid registratie. Neem daarnaast zoals je gewend bent jouw eigen handdoek mee en uiteraard schone sportschoenen.
  3. Kom zoveel mogelijk met de fiets (of lopend) omdat frisse buitenlucht nu eenmaal goed is en je gelijk bent opgewarmd.
  4. In het verleden kon je zolang blijven als nodig maar nu verzoeken wij je om efficiënt met de trainingstijd om te gaan en na 1 uur sporten af te ronden en je voorbereiden op jouw volgende bezoek aan de club. Gelukkig zijn er veel trainingsmomenten in de week dus denken wij dat je weer vaak genoeg kunt sporten.
  5. De tijden dat je kunt komen sporten zijn onze openingstijden zoals je die van ons gewend bent voor de Corona situatie. Kijk op deze site naar de tijden van jouw club.

V: Hoe gaat Health Works Fitness om met de contributie van de leden?

A: Zoals je gewend bent incasseren wij 1x per maand of 1x per 4 weken een bedrag waardoor je bij ons kan sporten. Het geld dat je betaald hebt voor de periode dat we dicht zijn, zetten we apart als je persoonlijk tegoed. Als lid bieden we jou hierbij 2 mogelijkheden aan om je tegoed op te nemen;

  1. Health Works gaat de helden in de zorg steunen met gratis sporten bij onze clubs voor artsen, verplegers/-sters en anderen werkzaam in de zorg tijdens de heftige Corona periode van de afgelopen maanden. Samen met door jou betaalde 2,5 maand van de gesloten periode wordt door ons aangevuld met dezelfde periode. Het zou erg leuk zijn en een groot sociaal gebaar als ook jij hieraan mee wilt doen en uiteraard ontvang jij dan onze limited edition Health Works Fitness handdoek. Bij de balie ligt hiervoor ons speciale steun-de-helden formulier.
  2. Mocht je niet voor optie 1) kiezen dan kun je dit aangeven op een compensatieformulier en wordt die gemiste periode aansluitend aan jouw contract aangevuld.

V: Ik heb al iets gehoord over het Loyalty programma, wat betekent dat precies?

A:  1.    Nadat wij alles hebben verwerkt wat betreft de steun-de-helden en/of compensatie gaan wij uiteraard verder met de invulling van het Loyalty programma en gespaarde punten. Wij zullen gezien de vakanties van vele leden eind augustus naar buiten treden met meer informatie. Onze trouwe leden zullen hiervan gaan profiteren. Houd onze fraaie acties ook goed in de gaten. Je kunt nu zelfs een mooie vakantie voor 2 winnen, compleet verzorgd en uiteraard daar en wanneer waar mogelijk in deze Corona tijd.

2. indien Health Works Fitness een aangepast tarief gaat hanteren dan zal jij als blijvend betalend lid tijdens deze Corona periode blijven profiteren van de huidige lagere tarieven.

V: En hoe gaan we nu verder?

A: Wij hopen jou gewoon weer snel te zien. Dank voor jouw ondersteuning door wel lid te blijven. Dankzij jou blijven wij ook investeren in de nieuwste appartauur op de fitness vloer en ook de nieuwste lesvormen in de zalen. Tot snel bij ons op de club.

Team Health Works Fitness