Jouw Workout

Iedereen heeft zo zijn eigen reden om naar de sportschool te gaan. Bij een Health Works Fitness vind je snel de activiteit die voor jou gaat werken. Beetje afvallen, je uithoudingsvermogen op een prettige manier verbeteren, een indrukwekkende spiermassa opbouwen of gewoon voortaan wat strakker in je vel. En dan hebben we nog leden die het voor de gezelligheid doen. Weer anderen krijgen een fijne kick van een paar keer in de week lekker zweten en adrenaline voelen, je overbodige energie kwijtraken. Nog geen duidelijk plan? Onze fitness coaches geven je graag advies. 

In een groep trainen is niet alleen gezelliger, je wordt door het gedeelde enthousiasme vanzelf ‘spelenderwijs’ opgepept om net wat fanatieker te bewegen.
Wat je doel ook is - fitter worden, ontspannen, balans, kracht, uithoudingsvermogen, gespierdere benen - jouw eigen workout zit er vast bij.
Nieuwsgierig? Vraag om een gratis proefles.

Trainen in kleine groepjes.
Met alle prettige kanten van een groepsles, maar gerichter en met meer persoonlijke aandacht dan in een grote klas. De lessen zijn kort, intensief en heel effectief. In een half uurtje kun je wonderen verrichten! Ideaal om te combineren met het ‘vaste, grote onderhoud’ dat je ook in je eentje kunt doen op de fitnessapparaten en cardio-apparaten. 

Bij Health Works Fitness is altijd een gediplomeerde fitness coach aanwezig. Dat onderscheidt ons van veel andere sportscholen. Er is voor iedereen persoonlijke aandacht.