Lessen Gorinchem

Je kunt voor iedere les reserveren via de website. Je moet hiervoor eerst ingelogd zijn. Je kan maximaal drie dagen vooruit reserveren. Bij de balie op de club dien je dan 10 minuten voor aanvang van de les jouw deelnemerskaart af te halen. We zullen een beperkt aantal plaatsen vrijhouden voor de last-minute binnenlopers. Voor de lessen in de PLAY zone hoef je niet te reserveren.

Staat jouw les er niet bij of heb je een suggestie voor een andere dag/tijdstip: laat het ons weten aan de balie of stuur een e-mail naar gorinchem@healthworks.eu

 

 

 

 

Uitleg van de groepslessen  

BODYBALANCE™ ― De op yoga, tai chi en pilates gebaseerde workout die je lenigheid en kracht vergroot en waardoor je je geconcentreerd en kalm voelt.

BODYCOMBAT™ ― De vechtsport-workout vol energie waarbij je volledig losgaat en waardoor je je zelfverzekerd voelt.

BODYPUMP™ ― Daag jezelf uit met de oorspronkelijke barbell-les waarmee je je hele lichaam versterkt en in vorm brengt.

Health Works BODYSHAPE ― Een afwisselende training op muziek voor verbetering van spierkracht en vooral uithoudingsvermogen.

Health Works STEPS ― Versterking van been- en bilspieren met gebruik van een in hoogte verstelbare step. Goed voor de conditie.

GRIT strength™ ― De manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en je conditie te verbeteren.

RPM™ ― De indoor spinning-workout waarbij je op het ritme van energieke muziek fietst en calorieën verbrandt.

SH'BAM ― Het dansprogramma dat is gebaseerd op de nieuwste moves, muziek en sfeer vanuit discotheken over de hele wereld. De choreografie is simpel en snel te leren.

Indoor Cycling ― Indoor spinning als de ultieme workout voor mensen die intensief willen fietsen 

ZUMBA™ ― De combinatie van aerobics en een vereenvoudigde vorm van Latin Dance

Bekijk het dagoverzicht >>