Lessen Hilversum

Je kunt voor iedere les reserveren via de website. Je moet hiervoor eerst ingelogd zijn. Je kan maximaal drie dagen vooruit reserveren. Bij de balie op de club dien je dan 10 minuten voor aanvang van de les jouw deelnemerskaart af te halen. We zullen een beperkt aantal plaatsen vrijhouden voor de last-minute binnenlopers. Voor de lessen in de PLAY zone hoef je niet te reserveren.

Staat jouw les er niet bij of heb je een suggestie voor een andere dag/tijdstip: laat het ons weten aan de balie of stuur een e-mail naar hilversum@healthworks.eu

 

 

Hieronder een korte uitleg van de lessen.

BODY ATTACK™ ― Verbrand tot 800 calorieën tijdens deze high impact interval training! Hier komt alles langs: houding, coördinatie, conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht.

BODYBALANCE™ ― De op yoga, tai chi en pilates gebaseerde workout die je lenigheid en kracht vergroot en waardoor je je geconcentreerd en kalm voelt.

BODYBOXING― De vechtsport-workout vol energie waarbij je volledig losgaat en waardoor je je zelfverzekerd voelt.

BODYPUMP™ ― Daag jezelf uit met de oorspronkelijke barbell-les waarmee je je hele lichaam versterkt en in vorm brengt.

BODYSTEP™ ― Het ultieme stepprogramma met als doel een optimaal trainingsresultaat. Gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en versterking van benen en billen.

BOOTCAMP ― Een groepstraining in de buitenlucht gericht op vet verbranden, uithoudingsvermogen en krachtiger worden.

GRIT strength™ ― De manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en je conditie te verbeteren.

HWF BODYSHAPE ― Een afwisselende low impact training op muziek voor verbetering van spierkracht en vooral uithoudingsvermogen.

INDOOR CYCLING ― De indoor fiets-workout, waarbij je calorieën verbrandt en uithoudingsvermogen verbetert ondersteund door het ritme van energieke muziek.

YOGA ― Een geweldige vorm van lichaamsbeweging en maakt zowel lichaam als geest soepel en sterk en voedt het met energie.

ZUMBA™ ― De combinatie van aerobics en een vereenvoudigde vorm van Latin Dance. 

Bekijk het dagoverzicht >>