Lessen Zeist

Hier kun je reserveren voor een groepsles of fitnessblok. Dit kan maximaal 3 dagen en 4 uur van tevoren (dus om 20.00 ’s avonds 4 dagen voor aanvang van je workout).

Om te kunnen reserveren dien je eerst ingelogd te zijn. Nog geen account? Maak deze dan eenmalig aan. 

Vanwege de huidige maatregelen vragen wij onze leden MAAR VOOR 1 TIJDSBLOK PER DAG te reserveren, altijd te reserveren voor het sporten, niet te vroeg aanwezig te zijn en de workout af te ronden voor het gereserveerde moment om is. Zo kunnen we allemaal veilig blijven sporten en aan onze gezondheid blijven werken. #StayHealty!

Mocht je vragen hebben over je reservering? Onze trainers helpen je graag! Je kunt hiervoor bellen naar 030 6916664 of mailen naar zeist@healthworks.eu

Tot snel! 

 

 

 

Hieronder een korte uitleg van de lessen.

BODYBALANCE™ ― De op yoga, tai chi en pilates gebaseerde workout die je lenigheid en kracht vergroot en waardoor je je geconcentreerd en kalm voelt.

BODYCOMBAT™ ― De vechtsport-workout vol energie waarbij je volledig losgaat en waardoor je je zelfverzekerd voelt.

BODY PUMP™ ― Daag jezelf uit met de oorspronkelijke barbell-les waarmee je je hele lichaam versterkt en in vorm brengt.

BOOTCAMP OUTDOOR ― Bootcamp in de natuur is een high intensitie buiten workout, die door alle fitheidsniveau' s beoefend kan worden. Er kunnen hulpmiddelen gebruikt worden zoals autobanden, TRX, zandzakken en natuurlijk de natuur zelf! 

CORE-STABILITY ―  Een dynamische 30 minuten workout van de mid-sectie van het lichaam. Iedereen doet de oefeningen op haar/zijn eigen niveau, waardoor deze workout voor iedereen toegankelijk is!

HWF HITT ― De manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en je conditie te verbeteren.

HWF BODYSHAPE ― Een afwisselende low impact training op muziek voor verbetering van spierkracht en vooral uithoudingsvermogen.

HWF SHAPE+ ― Een afwisselende high en low impact training op muziek voor verbetering van spierkracht en vooral uithoudingsvermogen.

PILATES™ ― Het optimale bewegingsprogramma om het lichaam in evenwicht te brengen.

INDOOR CYCLING ― De indoor fiets-workout, waarbij je calorieën verbrandt en uithoudingsvermogen verbeterd ondersteund door het ritme van energieke muziek.

ZUMBA™ ― De combinatie van aerobics en een vereenvoudigde vorm van Latin Dance.

Bekijk het dagoverzicht >>