Small Group Training

Trainen in kleine groepjes.
Met alle prettige kanten van een groepsles, maar gerichter en met meer persoonlijke aandacht dan in een grote klas. De lessen zijn kort, intensief en heel effectief. In een half uurtje kun je wonderen verrichten! Ideaal om te combineren met het ‘vaste, grote onderhoud’ dat je ook in je eentje kunt doen op de fitnessapparaten en cardio-apparaten. 

 

Small Group Trainingen hebben een duidelijk doel.

Dat kan zijn: zoveel mogelijk delen van je lichaam prikkelen met korte oefeningen van een indoor circuit training in onze PLAY zone, GLADIATOR lessen of GRIT lessen. Het kan ook zijn: helemaal gericht op werken aan één specifieke spiergroep. Bijvoorbeeld ons Buikspierkwartier. Niet meer dan vijftien minuten behoorlijk fanatiek aan de slag, met verrassend veel resultaat.

FUNCTIONEEL TRAINEN - In onze PLAY zone kun je meedoen aan drie typen lessen van 30 minuten: MOVE IT, MOVE IT en SPORT IT. Op een leuke afwisselende manier werk je samen in groepsverband aan kracht, conditie, coördinatie en stabiliteit.

GRIT STRENGTH — Dé manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen én je conditie te verbeteren. Behoorlijk intensieve 30 minuten training voor alle grote spiergroepen.

GLADIATOR — Nieuw! Niet voor watjes, de naam zegt het al een beetje. High intensity workout van 30 minuten in de vorm van een circuit training, waarbij kracht en cardio centraal staan.

Check bij de receptie op jouw club welke vormen van Small Group Training gegeven worden.