Team Hilversum

Sylvia

Met een flinke dosis ervaring in de fitnesswereld komt Sylvia ons team versterken. Als groepslesinstructeur heeft Sylvia haar sporen meer dan verdiend; zij is zelfs op bezoek geweest bij Les Mills in Nieuw Zeeland! Bij ons geeft Sylvia BodyPump en BodyBalance. Je kunt haar ook aan onze receptie tegenkomen, waar ze graag al je vragen beantwoordt.

Katinka

Katinka vindt je aan onze Frontdesk. Daarnaast neemt zij enthousiast deel aan verschillende groepslessen. Als (lange afstands-)loper heeft zij al aan verschillende marathons deelgenomen en ondersteunt zij in de organisatie van loopevenementen. Deze sportieve levensstijl combineert zij bij Health Works Fitness met haar dienstverlenende instelling en administratieve ervaring aan onze Frontdesk.

Sandra

Voor een energieke groepsles BodyStep moet je écht bij Sandra zijn! Met haar enthousiasme neemt ze je mee in de les en daagt Sandra je uit om je beste beentje voor te zetten. Step is niet alleen voor Sandra, maar ook voor jou als deelnemer echt een feestje.

Lance

Lance is een zeer gedreven en enthousiaste sportieveling. Het trainen of aanleren van een sport of beweging aan mensen is zijn passie. Hij zal je doelmatig en doelgericht in de fitnessruimte ondersteunen. Daarnaast geeft hij Bootcamp, small group training en GRIT. Als Medical Fitness- en Personal Trainer kun je ook bij hem terecht zodat je optimaal en veilig jouw gewenste doelstelling kunt behalen. (Voor meer informatie: info@ltfitforce.com). 

Christa

Christa is onze club manager met een brede ervaring in fitness. Je vindt haar zowel op de fitnessvloer, front desk en in de groepsleszaal! Samen met het team zorgt zij ervoor dat alle leden kunnen sporten in een prettige omgeving waar plezier en resultaat samengaan.

Axel

Nicole

Bij de groepslessen kom je Nicole tegen: Yoga en spinning elke week en soms bij de BodyBalance als invalster. Vroeger heeft ze veel geturnd, aan volleybal gedaan en in de sportschool getraind. Momenteel volgt ze een Yogaopleiding en dat zie je terug in haar yogalessen. Hatha yoga met een metertje spiritualiteit. Als spinninginstructeur heeft ze de opleiding gevolgd bij Maddogs Athletics. 

Robert

Robert heeft ruime ervaring als fitnesscoach en groepslesinstructeur. Hij werkt als instructeur op de fitnessvloer, achter de frontdesk en hij valt in voor Bodyshape en Pilates lessen. Wat fitness betreft vindt hij het belangrijk dat sporters een goede start maken en door begeleiding op maat, zelfstandig gericht aan hun doelen kunnen blijven werken in een prettige en open sfeer.

Tanja

Tanja is al van jongs af aan met sporten bezig. Hockey, tennis, softbal, squash, basketbal, wielrennen, aerobics en natuurlijk fitness. Ze is sportief, enthousiast en positief. Sporten is haar passie. Het geeft haar mentaal en fysiek energie, waardoor ze optimaal van het leven kan genieten. Haar uitdaging is om het plezier in het sporten over te brengen tijdens de lessen Bodypump en Indoor Cycling. Haar lessen zijn een energiek, intensief feestje.

Jamillah

Jamillah is een van onze vaste BodyPump instructeurs en geeft enkele uren les in de week. Zij vindt lesgeven het leukste wat er is. Dit enthousiasme straalt ze ook uit in haar lessen.

Collin

Collin is bij Health Works Fitness begonnen als stagiair en heeft de opleiding sport- en bewegingscoördinator voor personal trainer afgerond. Hij is een enthousiaste jongeman met ruime ervaring, die je graag in de fitness helpt.

Sylvia

Jeffrey

Nicolette Galesloot

Barbera

Marieke

Emma

Pauline

Melissa

Buddy

Sanja

Peter Koens

Yvonne

Jeannette

Barbara

Linda

Peter

Nathalie