Team Hilversum

Sylvia

Met een flinke dosis ervaring in de fitnesswereld komt Sylvia ons team versterken. Als groepslesinstructeur heeft Sylvia haar sporen meer dan verdiend; zij is zelfs op bezoek geweest bij Les Mills in Nieuw Zeeland! Bij ons geeft Sylvia BodyPump en BodyBalance. Je kunt haar ook aan onze receptie tegenkomen, waar ze graag al je vragen beantwoordt.

Katinka

Katinka vindt je aan onze Frontdesk. Daarnaast neemt zij enthousiast deel aan verschillende groepslessen. Als (lange afstands-)loper heeft zij al aan verschillende marathons deelgenomen en ondersteunt zij in de organisatie van loopevenementen. Deze sportieve levensstijl combineert zij bij Health Works Fitness met haar dienstverlenende instelling en administratieve ervaring aan onze Frontdesk.

Sandra

Voor een energieke groepsles BodyStep moet je écht bij Sandra zijn! Met haar enthousiasme neemt ze je mee in de les en daagt Sandra je uit om je beste beentje voor te zetten. Step is niet alleen voor Sandra, maar ook voor jou als deelnemer echt een feestje.

Axel

Tanja

Tanja is al van jongs af aan met sporten bezig. Hockey, tennis, softbal, squash, basketbal, wielrennen, aerobics en natuurlijk fitness. Ze is sportief, enthousiast en positief. Sporten is haar passie. Het geeft haar mentaal en fysiek energie, waardoor ze optimaal van het leven kan genieten. Haar uitdaging is om het plezier in het sporten over te brengen tijdens de lessen Bodypump en Indoor Cycling. Haar lessen zijn een energiek, intensief feestje.

Jamillah

Jamillah is een van onze vaste BodyPump instructeurs en geeft enkele uren les in de week. Zij vindt lesgeven het leukste wat er is. Dit enthousiasme straalt ze ook uit in haar lessen.

Collin

Collin is bij Health Works Fitness begonnen als stagiair en heeft de opleiding sport- en bewegingscoördinator voor personal trainer afgerond. Hij is een enthousiaste jongeman met ruime ervaring, die je graag in de fitness helpt.

Sylvia

Barbera

Marieke

Emma

Peter Koens

Jeannette

Barbara

Peter

Nathalie

Geannuleerd eenmalig geen les

Tom

Dean

Dimos

Kelly

Annemieke

Claudia

Lesley

Anita

Summerbreak tijdelijk geen les