Blog

Active Summer Actie 2024: Sporten en win een reis naar Malta

Deze zomer kun je niet alleen aan je fitheid werken, maar ook kans maken op geweldige prijzen, waaronder een droomvakantie naar Malta! Hoe werkt het? Heel simpel: kom in juli en augustus sporten, ontvang stempels en maak kans op mooie prijzen.

Hoe werkt de Active Summer Actie?

De actie loopt van maandag 1 juli t/m zaterdag 31 augustus 2024. Bij elke training die je in deze periode bij ons volgt, ontvang je een stempel op je stempelkaart. Heb je tien stempels verzameld, dan heb je een volle kaart en maak je kans op een van de fantastische prijzen. De hoofdprijs? Een vijfdaagse vliegreis naar Malta voor twee personen, inclusief vier overnachtingen in een 4-sterrenhotel met logies en ontbijt.

Waarom Malta?

Malta is een prachtige eilandnatie in de Middellandse Zee en staat bekend om zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en kristalhelder water. Of je nu een liefhebber bent van cultuur, natuur of ontspanning, Malta heeft voor ieder wat wils.

  • Historische bezienswaardigheden: malta herbergt enkele van de oudste vrijstaande structuren ter wereld, zoals de tempels van Ħaġar Qim en Mnajdra. Bezoek ook de historische hoofdstad Valletta, een UNESCO-werelderfgoedlocatie met talloze bezienswaardigheden en charmante straatjes.
  • Prachtige stranden: geniet van de zon op de prachtige stranden van Malta, zoals Golden Bay, Mellieħa Bay en de Blue Lagoon op het naburige eiland Comino.
  • Gezellige stadjes en dorpjes: verken de gezellige straatjes van Mdina, ook wel de 'Stille Stad' genoemd, en geniet van het uitzicht vanaf de oude stadsmuren.

Prijzen die je kunt winnen

Naast de hoofdprijs van een reis naar Malta, zijn er ook 100 cadeaubonnen te winnen. Elke volle stempelkaart geeft je een kans om te winnen. Zorg dus dat je regelmatig komt sporten deze zomer en vergroot je kans op een van deze mooie prijzen!

Waarom meedoen aan de Active Summer Actie?

  • Motivatie: de actie biedt een extra motivatie om tijdens de zomer actief te blijven en regelmatig te sporten.
  • Gezondheid: door regelmatig te sporten werk je aan je fysieke en mentale gezondheid.
  • Sociale interactie: sporten in een clubomgeving geeft je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te werken aan je fitnessdoelen.
  • Kans op prijzen: wie wil er nu niet kans maken op een vakantie naar een zonnige bestemming of andere leuke prijzen?

Zorg ervoor dat je je stempelkaart elke keer meeneemt als je komt sporten, zodat je geen enkele stempel misloopt. Volle kaarten moeten uiterlijk op woensdag 4 september 2024 worden ingeleverd om mee te doen aan de loting. De winnaars worden op vrijdag 13 september 2024 bekend gemaakt. Heb je vragen over de actie of de voorwaarden? Bezoek dan de volgende linkjes voor meer informatie:

Terug omhoog