Over Health Works

Wel de luxe, niet de prijs

Bij Health Works heeft elk lid een all-in pakket, omdat we vinden dat basisvoorzieningen vanzelfsprekend moeten zijn. Dit betekent dat je 7 dagen in de week onbeperkt kan fitnessen, onbeperkt deel kan nemen aan de groepslessen, gebruik kan maken van Wi-Fi, kluisjes en douches en altijd begeleiding kan vragen aan de trainers in de fitness.

Je fit voelen is de basis om alles uit het leven te halen. Wat ‘fit’ is? Dat is voor iedereen verschillend. De één traint voor een halve marathon, de ander wil flexibel genoeg blijven om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Daarom bieden wij bij Health Work Fitness maatwerk: Van een groot aanbod aan groepslessen tot voor jou persoonlijk opgestelde trainingsschema’s door onze trainers. Bovendien telt HWF drie vestigingen, Hilversum, Gorinchem en Zeist, en ben je in alle drie de vestigingen even welkom. Dus, ook als je een druk leven hebt om omheen te plannen, in combinatie met onze ruime openingstijden is er altijd ruimte voor een workout.

Lid worden? Meld je HIER aan of loop spontaan onze club binnen.

Terug omhoog

Persoonlijke begeleiding Begeleiding met trainen & voeding

​Bij Health Works Fitness is er begeleiding voor iedereen. Naast dat er altijd trainers in de fitness lopen om onze leden bij te staan bij hun training, bieden wij ook één-op-één-begeleiding aan op het gebied van voeding-, training- of leefstijl. Hierbij is duurzaamheid het uitgangspunt; dus geen crashdiëten en onhaalbare trainingsschema’s, want een vitale levensstijl is iets wat je leven lang mee moet gaan! In welke vorm en hoeveel begeleiding je krijgt, is natuurlijk een persoonlijke keuze. Je kan bijvoorbeeld eens in de zoveel weken een afspraak maken met een trainer om een nieuw trainingsschema te laten waarmee jij jezelf weer kan uitdagen. Tijdens dit uur voeren we ook samen met jou alle oefeningen uit, zodat je zeker weet dat je de oefening goed doet. Uitvoering van oefeningen is niet alleen belangrijk ter voorkoming van blessures, maar maken je training ook een stuk effectiever! Doe je liever je eigen ding, maar wil je soms even sparren? Dat kan ook. Vraag ons dan ook gerust eens een keer mee te kijken.

Maak een afspraak

Live Groepslessen

Alleen kom je ver, samen kom je verder! Is dit jouw motto? Sport dan mee met één van onze groepslessen. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers, begeleidende muziek en enthousiaste medesporters ga jij ongetwijfeld tot het gaatje. Met een ruim aanbod van LesMills-lessen, zoals BodyPump, BodyBalance, BodyCombat en yoga, Zumba, pilates en BodyBoxing, zit er altijd iets tussen voor jou. Benieuwd naar ons lesaanbod? Klik dan HIER.

Lesaanbod
Live groepslessen - Health Works

Fitness en playground

In de zelfstandige fitnessruimtes is er ruimte voor alle soorten sporters; ervaren bodybuilders, beginnende fitnessers en sporters die met fysio-oefeningen aan een revalidatie werken. In de fitnessruimtes staan de TechnoGym-apparaten ruim opgesteld. Hier kan je van licht tot zeer zwaar krachttrainen. Daarnaast hebben we bij Health Works Fitness een ‘Playground’. In dit deel is er veel open ruimte en een ruim aanbod aan equipments zoals losse gewichten, jumpboxes, power bags, kettlebells, een Battle rope en een power sled. Omdat de clubs ruim zijn opgezet kan je lekker je eigen gang gaan! Ook voor gezelligheid is er altijd genoeg ruimte; Ook al heeft iedereen nét een ander persoonlijk doel, lekker sporten en je fit willen voelen is wat iedereen bij HWF gemeen heeft. Dit voel je door de fijne en gemoedelijke sfeer van wederzijds respect en begrip. Zo delen sporters vaak tips met elkaar en helpen ze elkaar, met bijvoorbeeld spotten.

Fitness en playground - Health Works

Personal training

Persoonlijke aandacht staat bij Health Works Fitness centraal. Onze fitnesstrainers lopen daarom altijd rond in de fitness zodat jij je altijd tot hen kan wenden voor hulp of tips. Ook bieden we persoonlijke begeleiding door middel van periodieke trainingsafspraken waarin we je verder helpen met je trainingsschema en de uitvoering hiervan. Soms vindt men het echter fijn om voor een bepaalde tijd elke training één-op-één getraind te worden door een Personal Trainer (PT’er). Mocht je hier behoefte aan hebben, vraag dan gerust aan de balie op de club naar de mogelijkheden.

Personal training - Health Works Fitness