Blog

Be active at Health Works Fitness!

Dat wij in onze HWF gyms nooit stil zitten, dat weet je ongetwijfeld al. Maar op 21 september zijn we helemaal niet meer te houden; het is dan landelijke BEACTIVE DAY 2022! Een dag waarop wij gaan stuiteren van enthousiasme met zijn allen, of eigenlijk nu al.

En omdat wij graag sporten, en dit het liefste met zoveel mogelijk andere fanatiekelingen doen organiseren wij op deze dag nog meer leuke en sportieve activiteiten als normaal. Denk aan extra groepslessen, leuke challenges en bijzondere workouts onder leiding van de leukste trainers. En dit alles, geheel gratis voor iedereen vanaf 16 jaar! En natuurlijk is dit alles ook voor bestaande leden vrij toegankelijk.

Ongedwongen kennismaken

Een heerlijke, ongedwongen manier om kennis te maken met onze gezellige fitnessclubs. En mocht je na deze dag de smaak te pakken hebben, dan hebben we meteen een topactie voor jou in de aanbieding. Want als je naar aanleiding van deze dag besluit lid te worden, dan betalen wíj de eerste drie periodes. Dit betekent dus drie periodes gratis sporten, een welkome verrassing in dure tijden! Wie wil dat nou niet?

Wij trakteren altijd de eerste keer

Mocht je 21 september helaas niet kunnen, schroom dan niet om later eens langs te komen in Zeist, Hilversum of Gorinchem bij HWF. De eerste keer sporten trakteren wij namelijk altijd. Je kunt het natuurlijk ook combineren met de  leuke sessies en extra’s die wij op 21 september bieden!

Benieuwd geworden naar de BEACTIVE DAY 2022? Kijk dan snel voor meer informatie op onze site óf luister vrijdag 9 september onze podcast. Die laatste is sowieso een dikke tip wanneer jij jouw kennis over sporten en een gezonde lifestyle wil verbeteren.

Wij kunnen niet wachten om met jullie allemaal er een heerlijke, actieve dag van te maken. Tot dan!

Terug omhoog