Blog

Daag jezelf uit; nieuwe crosstrainers bij HWF!

Eerder hadden we al een kleine sneakpreview gegeven maar eindelijk is het zover; de nieuwe crosstrainers van Technogym zijn gearriveerd in onze gyms! Nu waren we al dol op een lekkere cardio sessie af en toe, maar deze nieuwe crosstrainers zorgen ervoor dat wij ons hardlooprondje voorgoed omruilen voor een indoorsessie op de crosstrainer. Wat er nieuw is aan deze crosstrainer én wat je ermee bereikt? Je leest het allemaal in dit blog.

Wat is er nieuw aan deze Technogym crosstrainers?

Crosstrainers zijn er in allerlei soorten en maten, al snel merk je een verschil in kwaliteit wanneer je er één betreed. Wanneer je een crosstrainer van Technogym hebt, heb je eigenlijk altijd de beste kwaliteit te pakken. Dat is ook de reden dat wij van HWF voor dit merk en deze crosstrainer hebben gekozen. De crosstrainers zijn voorzien van een 10’’ scherm waarop je zowel routines, klassieke workouts, test opties als de Technogym Coach kunt zien. Je kunt op de crosstrainers verbinden met de Technogym App waardoor je al je persoonlijke data en prestaties kunt bijhouden. Dé manier om jezelf iedere keer net wat meer uit te dagen.

Wat is het resultaat van een crosstrainer bij HWF?

Doordat deze crosstrainers een hellingshoek tot 33 graden kunnen behalen activeer je de bilspieren meer dan ooit. De trainingen worden daarmee nog effectiever en het resultaat groter. Zoals we al even aanstipten is het mogelijk om je door middel van het scherm te laten coachen tijdens specifieke trainingen. Door middel van de hendels -de zogenoemde swiftpad- kun je je training aanpassen. Ook zal je conditie met grote sprongen vooruit gaan, ook wanneer je zelf weinig inspiratie hebt voor een nieuwe workout. Je kunt namelijk een routine volgen of een klassieke workout, allemaal uitdagend en dus te monitoren door de specifieke app.

Kortom, op zoek naar een workout om je conditie een boost te geven maar ook aan die ronde billen te werken? Effectiever én leuker dan een lekkere sessie op onze nieuwe Technogym crosstrainers gaat het niet worden. Nog geen lid maar wel een keer proberen? Met de eenmalige gratis dagpas mag jij een dag helemaal voor niks deze cardio toestellen of een groepsles komen uitproberen. Eén ding is een zekerheid; zweten ga je zeker!

Terug omhoog