Blog

Een fit 2023 met HWF!

Een gelukkig, succesvol en mooi 2023 wensen we natuurlijk iedereen toe. Maar wat is de basis van dit alles? Een GEZOND jaar natuurlijk! Bij HWF wensen we iedereen een fit nieuw jaar, van de fanatieke sporter tot de beginner. Samen hebben we zin om komend jaar jouw doelstellingen te behalen, of dit nu een marathon rennen is of revalideren van die vervelende blessure. Samen gaan we ervoor!

Zet de eerste stap!

Soms is de eerste stap zetten de meest lastige, om vervolgens al snel tot de conclusie te komen; waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan? Dat is het gevoel wat ook veel sporters bij HWF hebben. Deze eerste week van een fris, nieuw jaar is dan ook perfect om te starten met bewegen. De kinderen zijn nog vrij van school, op kantoor is het nog rustig, en de sociale verplichtingen hebben we achter de rug. Daarom is er volop tijd om lekker iets nieuws te ondernemen; probeer die groepsles of vraag een personal trainer om een trainingsschema. Een heerlijke tijd om uit die comfortzone te stappen en iets nieuws te starten.

Wij starten met jou

Om die eerste stap nét iets makkelijker te maken, maken wij er in de maand januari nog even een feestje van. Daarom hebben wij een mooie nieuwjaarsactie voor jou samengesteld. Wanneer je nu besluit je aan te sluiten bij de gezelligste sportclub van Nederland -natuurlijk HWF- dan profiteer je van mooie extra’s. Bij het afsluiten van een éénjarig abonnement betaal je geen inschrijfkosten en trakteren wij jou op de eerste periode sporten inclusief een gratis Personal Trainings sessie. Meteen twee jaar lid worden? Dan krijg je zelfs de eerste twee periodes gratis van ons. Ohja, en bij beide aanbiedingen krijg je één periode gratis Yanga Sportswater cadeau.

Kortom, dit is de tijd voor goede voornemens. En hiervoor hoef je écht niet ineens helemaal het roer om te gooien, kleine stapjes (letterlijk en figuurlijk) zijn al goed genoeg! Een eerste stap is al om bij ons binnen te stappen, of dit nu voor een groepsles of free weights is. 

HWF staat ook dit jaar voor je klaar en we helpen je graag met het stellen van je doelen voor 2023. Je kunt zelf trainen, of met behulp van één van onze gediplomeerde trainers. Wat jij wilt!  Eerst een keer (gratis) proberen? Dat kan, vraag de dagpas aan en kijk of het iets voor jou is.

P.s. benieuwd waar je het groepslesrooster kunt vinden? Onder het kopje ‘clubs’ op onze site, kun je zien welke les waar gegegeven wordt. Veel plezier alvast!

Terug omhoog