Blog

Groepsles uitgelicht; Les Mills Bodycombat!

Periodiek lichten wij een populaire groepsles toe binnen onze gyms. Dit keer gaan we verder in op de Les Mills Bodycombat lessen. Populaire uren binnen ons groepsles-schema in Zeist en Gorinchem. Een heerlijke workout waar zweten gegarandeerd is, maar wel op een manier die voor iedereen haalbaar is. Waarom jij ook eens naar onze gyms moet rijden (of nog beter: fietsen of lopen!) voor deze lessen? Lees snel verder. 

Wat is Les Mills Bodycombat? 

Body Combat is een workout geïnspireerd op diverse vechtsporten, waarbij bewegingen worden gecombineerd uit onder andere karate, (kick)boksen, taekwondo, tai chi en Muay Thai. Het is een workout waar kracht en cardio worden gecombineerd, met de nadruk op cardio. Ook het uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld, goed voor zowel het hart als de longen. Bij Les Mills worden lessen zo vormgegeven dat de motivatie er snel is, door opzwepende muziek en uiteraard een positieve vibe. Zo zorgt ook deze les ervoor dat je met een ‘mwoah’ gevoel naar binnen kan stappen, om vervolgens met een heerlijk gevoel weer de deur uit te stappen. Een workout met intervallen en een knaller qua calorieverbranding!  

Voor wie? 

Zoals al aangegeven is deze workout voor iedereen geschikt; van jong tot oud. Doordat de lessen van Les Mills zo zijn vormgegeven is het door de professionele begeleiding voor iedereen aan te passen naar een uitdagend niveau. Ook wanneer je een beginner bent, dan is dit een toegankelijke les. Houd altijd in het achterhoofd dat iedereen ooit een beginner was, dus schroom niet om te starten. Door de enthousiaste muziek en de uitdagende oefeningen vliegt de tijd voorbij. In een les van een uur ben je helemaal klaar, van een warm-up tot een cool down. Heerlijk om na een drukke dag je hoofd mee leeg te maken.  

Dus wil jij een workout doen met als resultaat gespierde armen, rug en benen, en een strakke buik en een betere conditie? Dan is Bodycombat de les die jij moet boeken. Je wordt sterker en strakker door het gebruik van diverse vechtsporttechnieken. Door het gebruiken van stoten en trappen is het een workout voor het hele lichaam. Dus boek je groepsles snel en kom lekker je hoofd leegmaken bij onze BodyCombat lessen! En ben je nog niet lid en wil je het een keer uitproberen? Dat kan met ons gratis dagpas, maximaal één keer gratis aan te vragen.

Terug omhoog