Blog

Download onze nieuwe APP

Al zeggen wij het zelf: We zijn lekker bezig bij Health Work Fitness. Naast dat we de afgelopen maanden druk bezig zijn met het ontwikkelen van onze nieuwe website, hebben we óók nog een nieuwe App ontwikkeld. En dat naast het runnen van onze drie sportscholen. Soms mag je jezelf ook wel een schouderklopje geven. Zoals wij ook altijd in onze sportschool zeggen: “Wees je eigen grootste fan!” Wat je van de app kan verwachten? Lees snel verder.

Mini website

Op onze nieuwe website zijn wij super trots maar met onze nieuwe App zijn we niet minder blij! Hij staat boordevol informatie en motivatie om alles uit een abonnement bij onze fitnessclub te halen. Want een mooie website is top, maar soms is het net wat makkelijker om niet een website in je browser te hoeven openen maar gewoon een app te kunnen aanklikken. Nu hadden we natuurlijk al een eigen App, maar deze kon wel een nieuw jasje gebruiken!

Wat kun je doen in de app?

In de app vind je alle info die je nodig hebt als je lid bent bij ons: Het groepslesrooster, het reserveren van de groepslessen, en de openingstijden van onze clubs. Ook kun je via de app eenvoudig contact met ons opnemen en vragen stellen. Zeker weten dat je vanavond een plekje hebt in jouw favoriete groepsles? Dan kun je via de app in een paar klikken reserveren. Of het nu een spinning- of bootcamples betreft, jij kunt dit vooraf vastleggen.

Kortom, haal alles uit je abonnement bij HWF en download snel onze nieuwe gratis app!

Terug omhoog