Blog

HWF NEEMT 3X DUTCH FITNESS AWARD IN ONTVANGST

Dat wij een ontzettend leuke sportschool zijn, dat wisten jullie natuurlijk al. Maar dat we nu ook officieel bekend staan als een topper in onze soort, dat is wel een extra feestelijkheid! Op 23 januari 2023 vond namelijk de uitreiking plaats van de Dutch Fitness Awards, dé prijs op het gebied van fitness en lifestyle.

We wisten al even dat we deze prijzen in de wacht hadden gesleept (weet je dit blog nog?), maar om ze dan écht in ontvangst te nemen.. Tsja, dat ontroert ons dan toch wel een beetje.

Dank jullie wel!

We vertellen jullie graag hoe de feestelijke uitreiking van de Dutch Fitness Awards was, maar eerst willen wij vooral jullie bedanken. Want het is een cliché, maar zonder jullie hadden we deze prestatie van formaat niet neer kunnen zetten. Naast jullie aanstekelijke enthousiasme, motivatie en volhardendheid hebben we ook dankzij jullie hoge rankings een prijs gewonnen. We hebben namelijk niet alleen de Fitness Awards gewonnen, maar ook de Golden Dutch Fitness award. Dit houdt in dat onze gasten ons gemiddeld gezien een 9 of hoger gaven, en dat voor al onze sportscholen! Iets waar we vroeger op school alleen maar van konden dromen 😉

De avond van de uitreiking

Dat het een feestelijkheid zou worden, dat wisten we al. Maar dat het zo'n spektakel zou zijn hadden wij ook niet kunnen vermoeden. De uitreiking was namelijk in Ouwehands Dierenpark met een muzikale omlijsting van 538 DJ’s en heel veel gezelligheid. Onze clubmanager van vestiging Hilversum Dimos en collega Nathalie mochten de awards in ontvangst nemen. Zij hebben genoten van iedere minuut!

Met alle lastige zaken van afgelopen jaren in ons achterhoofd, van lockdowns tot torenhoge (energie)prijzen, is het een extra steun in de rug om een dergelijke prijs te mogen ontvangen. Niet eens zozeer om de prijs zelf, maar vooral om de waardering vanuit jullie.

Kortom, het was een feestelijke gelegenheid met een prachtig resultaat waar we echt nog even van na kunnen genieten. Voor de toekomst verandert het niks, behalve dat we met dezelfde motivatie en plezier ons zullen blijven inzetten om jullie met een grote glimlach bij ons te laten sporten.

Hopelijk tot snel!

Terug omhoog