Blog

HWF op pad; ons verslag van de FIBO!

Ja, je leest het goed: medewerkers van HWF Hilversum hebben onlangs de gym even verlaten om de FIBO te bezoeken. En dat was heel leuk en inspirerend! Mocht je je nu afvragen wat is de FIBO en het wellicht verwarren met een bezoekje aan de FEBO (af en toe óók heel lekker!), wij leggen je uit wat het is én hoe wij het vonden.

Wat is de FIBO?

FIBO is werelds grootste beurs op het gebied van fitness, wellness en gezondheid. Deze vindt ieder jaar plaats in Duitsland, nabij Keulen. Best een stukje rijden vanuit Hilversum dus, maar ook zeker de moeite waard. Afgelopen donderdag is een mannelijke delegatie vanuit HWF afgereisd naar onze oosterburen en zaterdag waren onze vrouwen aan de beurt. Moe maar voldaan zijn ze allemaal weer teruggekeerd, inclusief een nieuwe dosis vol inspiratie omtrent de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport en voeding.

Wie waren er op de FIBO?

Als HWF zijn we natuurlijk altijd bezig met onszelf verbeteren en innoveren. Dit kun je niet alleen. Daardoor bezoeken wij af en toe ook beurzen waar grote spelers en innovators hun nieuwste ontwikkelingen tonen. Ook op deze editie van de FIBO was dat weer het geval. Iedereen die ook maar iets betekent in deze wereld was aanwezig; van Technogym tot Les Mills. Voor ons een (gezonde) snoepwinkel dus!

fibo-hwf-8.jpg

Wat gaan we zien komend jaar?

Soms denken wij wel eens; kan het nog beter, sneller en mooier bij HWF? Maar wanneer we dan onze blik werpen op de nieuwste ontwikkelingen kunnen we maar één ding concluderen; ja, dat kan toch! Wij nemen niet alleen de inspiratie mee terug naar Hilversum, maar er volgen ook concrete acties. 

Zo hebben wij eerder al aangekondigd dat de nieuwe apparaten van Technogym eraan staan te komen binnen onze gyms. Die hebben we nog eens extra kunnen uitchecken op de beurs, en de aanschaf vinden we nog steeds een (erg) goede keuze!

En wij verklappen alvast; ook in de nieuwe releases van Les Mills de komende tijd gaan weer leuke dingen gebeuren. Ook op het gebied van voeding is van alles aan de hand. Wat jullie hier binnen onze gyms van gaan zien? Wij introduceren de gezonde voedingsmachine, denk aan een machine waar je geen ongezonde candy bars, maar eiwitrepen en ander gezonds uit tovert. Toch een beetje die FEBO dus 😉

Kortom, het was een dag vol plezier. Zowel voor de mannen als de vrouwen. Een lekkere boost met allemaal nieuwe ideeën, innovaties en trends. Ben jij zelf ook een liefhebber van sport en voeding? Dan is een bezoekje aan de FIBO zeker aan te raden. Helaas is deze beurs maar één keer per jaar. Dus bezoek tot die tijd gezellig onze HWF vestigingen voor jouw dosis fitness en gezondheid!

Terug omhoog