Blog

Medewerkers van de STER werken zich in het zweet bij Health Works Fitness

Je kent ongetwijfeld de STER, hét bedrijf achter de leuke reclames bij de publieke omroep en natuurlijk onze nationale knuffel Loekie de Leeuw. De medewerkers van deze mooie organisatie hebben zich afgelopen week een dagje kunnen uitleven bij de speciaal voor hen georganiseerde lessen. Zij kwamen kennis maken met bedrijfsfitness, van het wat rustigere Yoga tot het intensieve Bodypump.

Of ze dit leuk vonden? Dat is understatement. Ze hebben genoten! Ze hebben hard gewerkt, maar alles met een lach op hun gezicht. Het personeel van de STER is daarom maar wát blij dat hun bedrijf nu gebruik maakt van de bedrijfsfitness. Ze kijken er enorm naar uit om binnenkort weer met zoveel plezier te mogen sporten, want op deze manier leer je je collega’s (van laag tot hoog) op een andere maar positieve manier kennen! Als grootste fan van een fit en vitaal leven, juicht HWF dit ontzettend toe.

Enkel positiviteit

Voor alle bedrijven op, maar ook buiten het Mediapark, biedt Health Works Fitness Bedrijfsfitness aan. En hoe fijn is het als jouw medewerkers fit zijn, goed in hun vel zitten en nóg beter presteren? En dit zijn enkel nog maar een paar voordelen van bedrijfsfitness. Want je stimuleert hier ook het groepsgevoel mee, medewerkers worden minder snel ziek en het personeel is meer tevreden met zijn of haar baan. En niet te vergeten; mensen hoeven niet buiten werktijd op zoek naar een sportschool waar ze verder helemaal niemand kennen, wat de drempel om te gaan sporten flink kan verhogen.

Klaar voor de start?

Dit wil jij toch ook voor je medewerkers? Weet dan dat er altijd mogelijkheden zijn om vrijblijvend een speciale kennismakingsdag te organiseren. Check deze pagina voor meer informatie

Vind jij sporten ook zo leuk en fijn en denk je dat dit ook iets voor jouw bedrijf is? Gooi het dan in de groep! En wie weet sta jij binnenkort samen met je collega’s lekker te sporten bij HWF! Maar natuurlijk ben je ook welkom als je niet op het Media Park werkt. Als individu een dagje proef-trainen is altijd mogelijk, er ligt een gratis dagpas voor je klaar!

Al zin om je in het zweet te werken?

Terug omhoog