Blog

Start je goede voornemens vandaag nog met onze actie!

Goede voornemens hoef je niet alleen rond de jaarwisseling te hebben. Wanneer we iets willen veranderen dan starten we daar meteen mee, maar dan doen we het wel in kleine stapjes én maken we het leuk. Dat is het motto bij Health Works Fitness. Dat sporten ontzettend leuk is, dat hebben we met zijn allen weer dubbel en dwars ervaren op de BeActive Day op afgelopen 21 september. Er is gesprongen, gedanst, gezweet en vooral heel veel gelachen.

Om ervoor te zorgen dat jij gewoon heerlijk fit en vrolijk de winter doorkomt en dus geen goede voornemens nodig hebt op 1 januari, zijn wij bij Health Works Fitness na gaan denken over een leuke actie. En al zeggen we het zelf; die is er, een knaller van een actie!

Vele extra’s

Wanneer jij nu besluit -of je nu wel of niet bij de BeActive Day was- om samen met ons gezellig te blijven sporten dan krijg je bij een abonnement vele extra’s. Zo betalen wij de eerste drie periodes wanneer wij je de komende 2 jaar mogen blijven verwelkomen. We trakteren je dan ook meteen op een gratis intake, een weging en een personal training met één van onze top coaches.

Enthousiast? Ren je nu meteen naar de winkel voor een mooie sporttas? Niet doen! Die krijg je namelijk gewoon van ons cadeau, inclusief een stijlvolle bidon. En die kun je direct vullen, want een maand Yanga Sportswater krijg je op onze kosten! Ook wanneer je besluit eerst een jaartje te komen. Deze actie loopt tot 16 oktober, dus weer er snel bij!

Kortom, wij beginnen met goede voornemens ruim voor 1 januari. Van strak in het zwempak naar fit in je kerstoutfit! Klaar voor de start?

Terug omhoog