Blog

The most wonderful time om te trainen!

Laten we eerlijk zijn; Kerst is toch wel dé gezelligste tijd van het jaar. De tijd om lekker thuis te zijn en het gezellig te maken. Om niet uit je kerstbubbel gerukt te worden én omdat veel klanten onze gyms ervaren als hun tweede thuis, hebben wij het bij ons in de gym minstens zo gezellig gemaakt als bij jou thuis! Wat jij allemaal aan gezelligheid komende tijd bij ons kan verwachten? Lees snel verder.

Versierd worden bij HWF

Een fijne kerst begint natuurlijk met de juiste kerstversiering. Daarom zijn wij bij HWF ook helemaal los gegaan, denk aan een grote versierde boom en volop lampjes in het hele gebouw. Kerst is de tijd dat iedereen lekker vrij is en kan ontstressen. Veel mensen besluiten daarom juíst nu die nieuwe groepsles te proberen of gezellig mee te doen met de smallgroup training. In de tijd dat samenzijn belangrijker is dan ooit, een perfecte keuze op dit moment. Maar ook alleen trainen is natuurlijk een lekkere uitlaatklep na/tussen alle sociale afspraken deze maand. Advies nodig voor een lekkere actieve kerst playlist? Ook daarin adviseren we je graag.

De kerstdagen

Met een goed gevoel aan het kerstdiner verschijnen gaat misschien nog net iets makkelijker wanneer je lekker actief bent geweest overdag. Kom daarom op Tweede Kerstdag ook gezellig sporten in één van onze sportscholen, want deze zijn dan allemaal geopend (check de openingstijden van jouw vestiging)! Zo beleef je het ultieme kerstgevoel. Maar ook Eerste Kerstdag kun je lekker actief blijven, een lekkere wandeling maken of misschien wel schaatsen… Een witte Kerst blijft toch wel een droom en zou dit jaar zomaar waar kunnen worden!

Kortom, ook bij ons in de gyms gaat dé feestmaand niet onopgemerkt voorbij. Wij maken er met zijn allen een gezellige, knusse, feestelijke én sportieve tijd van. Want dat dit kan samengaan bewijzen onze medewerkers iedere dag weer. Wil je een keer een groeples uitproberen? Of ben je al lid en wil je een keer iemand meenemen? Schrijf je snel in voor een gratis dagpas, deze is ook geldig op Tweede Kerstdag. Liever direct de hele maand profiteren van de gezelligheid? Inschrijven kan hier. Ho, ho, ho, merry christmas!

Terug omhoog