Blog

Til je training naar een hoger niveau met onze nieuwste Technogym apparatuur

We hebben goed nieuws voor alle fitnessfanaten! Health Works Fitness heeft weer een flinke upgrade gekregen. Alle drie onze clubs – Hilversum, Gorinchem en Zeist – zijn uitgerust met nog meer nieuwe Technogym toestellen. Dit betekent dat je kunt trainen met de modernste, meest geavanceerde fitnessapparaten die er zijn. En ja, we hebben zelfs een paar nieuwe toppers uit de Pure lijn toegevoegd! Lees snel verder om te ontdekken wat dit voor jou betekent.

Technogym: de Ferrari onder de fitnessapparatuur

Laten we eerlijk zijn: als je gaat sporten, wil je het beste van het beste. Daarom kiezen wij voor Technogym. Dit merk staat bekend om z’n innovatieve technologie en stijlvolle design, maar vooral om z’n focus op gebruiksgemak en prestaties. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, met Technogym haal je het maximale uit elke workout.

Maak kennis met enkele van onze nieuwe sterren

We hebben ons best gedaan om de beste toestellen voor krachttraining naar onze clubs te halen. We lichten drie van de vele nieuwe krachtpatsers uit die klaarstaan om jouw spierkracht naar een hoger niveau te tillen:

Pure Belt Squat: zwaarder trainen zonder risico

Squats zijn een must voor sterke benen en een krachtige core, maar de Pure Belt Squat maakt het makkelijker en veiliger. In plaats van een barbell gebruik je een riem, waardoor je onderrug en schouders ontlast worden. Perfect voor wie serieus wil squatten zonder kans op blessures.

Pure Rear Kick: richt je op je glutes

Wil je die glutes echt laten werken? De Pure Rear Kick is jouw machine. Met dit apparaat train je je bilspieren op een manier die natuurlijk aanvoelt en écht effect heeft. Ideaal voor het opbouwen van kracht en definitie in je onderlichaam.

Pure Leg Press: kracht in je benen, met gemak

De Pure Leg Press is een beest als het gaat om beentraining. Dankzij het slimme ontwerp biedt deze leg press een vloeiende en gecontroleerde beweging, zodat je zonder zorgen zwaar kunt gaan. Of je nu spiermassa wilt opbouwen of je benen wilt versterken, dit apparaat staat voor je klaar.

Slimmer trainen met de Technogym app

Wat deze apparaten extra speciaal maakt, is hun connectie met de Technogym app. Je kunt inloggen op de toestellen met jouw app, je voortgang bijhouden en zelfs aangepaste trainingsprogramma’s volgen. Wie zegt dat trainen niet leuk kan zijn?

Kom langs en ervaar het zelf!

Ben je klaar om je fitnessgame naar een hoger niveau te tillen? Kom dan langs bij één van onze Health Works Fitness clubs in Hilversum, Gorinchem of Zeist. Onze nieuwe Technogym apparatuur staat klaar om je te helpen het maximale uit je training te halen. En onze professionele trainers zijn er om je te begeleiden, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde gymrat.

Ready, set, go!

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Health Works Fitness, ontdek onze nieuwe toestellen en maak je klaar voor een training die je nooit eerder hebt ervaren. Let’s do this!

Meld je nu aan en profiteer van geen inschrijfgeld en tot wel 12 weken gratis sporten. Deze actie loopt tot 15 september 2024

Terug omhoog