Blog

Uit je comfortzone met de nieuwe hometrainers van HWF!

Het is een cliché, maar we kennen het gezegde allemaal. The magic happens outside the comfortzone! Waar het gaat om sporten en bewegen is dit niet minder waar. Toch zijn mensen en ook de bezoekers van onze gyms snel geneigd om in hun comfortzone te blijven zitten wanneer zij eenmaal een sportroutine hebben opgebouwd. Maar HWF zou HWF niet zijn wanneer wij jullie hierbij helpen/uitdagen. Met de nieuwe Technogym hometrainers is in je comfortzone blijven hangen niet meer mogelijk! Waarom ook jij onze nieuwe hometrainers in je routine moet gaan opnemen? Lees snel verder.

Waarom nieuwe Technogym hometrainers? 

Natuurlijk hadden wij in onze gym al hometrainers staan en deze waren óók van het topmerk Technogym, maar op het gebied van sporten en bewegen vinden zoveel innovaties plaats en daar willen wij als professionele sportschool uiteraard graag aan meedoen. Daarom hebben we nieuwe hometrainers gekocht! Wat je van deze innovatie mag verwachten? De hometrainers hebben een bredere doorgang en lage instap en zijn voorzien van een Technogym Live 10 Inch beeldscherm. Op dit scherm kun jij jezelf iedere keer nét dat beetje extra uitdagen. Toe aan een hersteltraining? Ook dat is natuurlijk een optie.

Welke extra mogelijkheden zijn er op de nieuwe hometrainers? 

Je kunt kiezen uit diverse soorten workouts op de nieuwe Technogym Hometrainers; van speciale routines opgesteld door Technogym tot een training met de Technogym coach. Ook een klassieke workout of een test-optie is mogelijk. En weten of je jezelf hebt verbeterd? Dat hoef je niet zelf bij te houden, met de speciale app van Technogym én mogelijkheid dit te koppelen aan je devices doet de techniek hier gewoon voor jou z’n werk. Dit houdt eenvoudig je prestaties bij en geeft ook gedetailleerde informatie zoals het aantal minuten en verbrande calorieën. We zeiden het al; in je comfortzone blijven hangen is niet meer mogelijk. 

Kortom, de nieuwe Technogym Hometrainers beklimmen bij HWF is zeker geen eenvoudige work-out. De vele opties zorgen ervoor dat er altijd een training op maat is die past bij jouw doelstellingen van dat moment. Bij deze nieuwe generatie hometrainers zijn de laatste innovaties meegenomen, waardoor ze qua comfort perfect zijn maar ook voldoende uitdaging bieden. Zo kun je op een ergonomisch verantwoorde wijze tot het gaatje gaan. 

Ze zijn dus perfect om nog even je hoofd op leeg te maken of een warming up te doen voor een groepsles. Nu heb je dus nog een extra reden om snel een abonnement af te sluiten bij één van onze gyms. Want zoals je kunt lezen; bij HWF zitten we nooit stil om onszelf te verbeteren, letterlijk en figuurlijk!

Terug omhoog