Blog

Voor jou de primeur; De HWF podcast!

The magic happens outside your comfort zone, ken je die uitspraak? Wij zijn onlangs behóórlijk uit die comfortzone gegaan. Wij weten natuurlijk veel op het gebied van sport, voeding en lifestyle. We delen hier dan ook graag onze ervaringen over met onze leden en online volgers. Maar hierover op de radio én in een podcast vertellen? Dat is toch wel even next level. Toch was deze gezonde spanning voor ons geen reden om het níet te doen. Dus voor jou de primeur; Wij zij gestart met een podcast!

Wat gaan wij vertellen?

Je zult het ongetwijfeld al eens hebben ervaren in onze gyms, maar wij geven maar wat graag adviezen en tips over sport, lifestyle en voeding. Ook alles wat daar een beetje bij in de buurt komt vinden wij razend interessant. Wij volgen iedere ontwikkeling op dit gebied dan ook op de voet. Toch vonden we het soms jammer dat deze kennis niet gebundeld werd en daarnaast niet héél veel mensen bereikte. Wij zagen namelijk dat wij met bruikbare tips en adviezen mensen daadwerkelijk verder konden helpen. Daarnaast zijn wij niet te beroerd om fabeltjes de wereld uit te helpen en juist nieuwe feitjes te delen. Natuurlijk konden we nóg meer blogs schrijven, wat we ook blijven doen. Maar wat is er nu handiger dan alle informatie bundelen in een podcast? Kunnen wij sportievelingen lekker een wandeling maken terwijl je wordt bijgepraat op alles omtrent het gebied van sport en voeding.

Wie ga je horen?

Ieder heeft zijn eigen visie en expertise! Wij zullen dan ook per podcast bepalen wie de juiste mensen zijn om aan te schuiven. Het zijn natuurlijk wél de mensen die je ook in het wild kunt spotten in onze gyms. Dit maakt het voor jou als lid extra leuk om de podcasts te luisteren. Mocht je dan nog twijfels of vragen hebben na aanleiding van de podcast, dan kun je deze direct stellen bij je volgende sportsessie.

Kortom, zet eens een ander deuntje op bij je volgende sportsessie en doe nieuwe kennis op aan de hand van onze podcast. 
Je kunt ze beluisteren via de onderstaande links!

Pocast 6: Hoe houd je je goede voornemens vol?
Het was weer tijd voor een nieuwe 'Health Works Fitness legt uit'! In deze aflevering gingen we in gesprek met Nathalie Rieder en Jamillah Batelaan van Health Works Fitness over goede voornemens. We zijn begonnen met het nieuwe jaar, iedereen heeft dus goede voornemens. Toch sneuvelt 90% daarvan al vrij snel. Hoe zorg je ervoor dat je het toch volhoudt? 

Podcast 5: Hoe voorkom je die decemberkilo's?
Het was weer tijd voor een nieuwe editie van 'Health Works Fitness legt uit'! In de studio schoven Wendy Visser en Jamillah Batelaan van Health Works Fitness Hilversum aan om het over de feestdagen te hebben. Hoe voorkom je die vermaledijde decemberkilo's? Daarnaast was er ook weer een tip van de maand. 

Podcast 4: Fit blijven tijdens de donkere dagen
Het was weer tijd voor een nieuwe editie van 'Health Works Fitness legt uit'! In de studio schoven Dimos Galinos, Nathalie Rieder en trainer Alejandro van Health Works Fitness Hilversum aan om het over sporten in de winter te hebben. Hoe kom je fit de donkere en koude dagen door? Daarnaast was er ook weer een tip van de maand. 

Podcast 3: Sporten en de balans tussen werk en privé
Het was de tweede vrijdag van de maand en dat betekent dat het weer tijd was voor 'Health Works Fitness legt uit'! Dimos Galinos en Nicole Smit van Health Works Fitness schoven aan in de studio en hadden het deze aflevering over de balans tussen werk en privé. Hoe past sporten daarin, zeker als het drukke tijden zijn? Daarnaast gaven ze ook weer de 'Tip van de Maand'.

Podcast 2: Wat te doen met je zomerkilo's?
Het was weer de tweede vrijdag van de maand en dus was het tijd voor 'Health Works Fitness legt uit'. Jacqueline Schemmekes en Nathalie Rieder schoven aan en gingen in gesprek over het sporten na de zomer. Wat kan je bijvoorbeeld doen met de zomerkilo's en hoe zit het met je voedingspatroon? Daarnaast hoorde je uiteraard ook weer de tip van de maand! 

Podcast 1: Trends in de sportschool
In deze eerste aflevering schoven Dimos Galinos en Nathalie Rieder van Health Works Fitness aan in de studio en bespraken ze de laatste sportschool trends, hoe je met krachttraining begint en vertelden ze de tip van de maand. Klik hieronder op de podcast om hem te beluisteren. 

Terug omhoog