Blog

Wij gaan knallend het jaar uit, knal jij mee?

Bij HWF doen we niet aan goede voornemens, wij vinden namelijk dat we altijd al goed bezig zijn! Of dit nu even een tijdje niet sporten is, of als we juist iedere dag in de gym staan. Dat laatste doen wij natuurlijk als sportfanaten het liefste, puur omdat het bij onze sportclubs super gezellig én motiverend is. We leggen de lat bewust niet te hoog, niet voor onszelf en niet voor onze bezoekers. Fun en plezier zijn het uitgangspunt en op de leukste dagen van het jaar is dit wellicht nog wel net iets belangrijker.

De feestmaand bij HWF

De periode tussen Kerst en Oud en Nieuw is misschien wel de meeste gezellige van het jaar. Net die gezellige Kerstdagen achter de rug en nog een fantastisch feest in het vooruitzicht. Alles en iedereen is versierd, veel mensen zijn lekker vrij van werk en kinderen hoeven even niet naar school of andere verplichtingen. Een tijd die wij ook bij HWF niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Jij hoeft dan ook niet uit je gezelligheidsbubbel te komen om te gaan sporten. Wij hebben namelijk in onze sportclubs ook deze gezellige sfeer verwerkt.

December-gezelligheid bij HWF

Hoe dat er bij ons uitziet? Onze leden blijven na een training vaak nog even bij ons in de lounge vertoeven. Wij vinden dit onwijs gezellig en dragen ons steentje daaraan bij met lekkere gezonde hapjes en feestelijke versiering.

En waar we het dan zoal over hebben? We reflecteren ons op de sportdoelen die zijn behaald én we maken nieuwe plannen voor een frisse start van 2023. We geven elkaar graag een schouderklopje dus we kijken vooral naar de successen en vieren deze gezamenlijk. Elkaar stimuleren en inspireren, dat is ons uitgangspunt!

Dus bij HWF kijken we niet naar wat allemaal beter kon afgelopen jaar, maar maken samen plannen voor komend jaar! De tijd tussen Kerst en Oud en Nieuw biedt hier volop gelegenheid voor. Kom je ook gezellig langs? Dit kan zelfs op Oudjaarsdag tot 14.00 uur, in al onze vestigingen. Dus knal als een vuurpijl richting het nieuwe jaar en kom lekker sporten bij HWF op de laatste dag van het jaar. Dit jaar nog inschrijven óf een gratis dagje komen proberen behoren gewoon nog tot de mogelijkheden. En voor een extra dosis work-out inspiratie raden wij aan vooral deel te nemen aan een groepsles. Wat je ook gaat doen bij ons, leuk wordt het zeker!

Terug omhoog