Team Gorinchem

Mariëlle

Mariëlle geeft al vele jaren met heel veel plezier en passie verschillende groepslessen. Haar lessen zijn een mix van enthousiasme, sportiviteit en dynamiek, waarbij jij het beste uit jezelf kunt halen.

Mariëlle draait bij Health Works de volgende lessen: BodyPump, BodyBalance en Indoor Cycling.

 

Jacqueline

Jacqueline is de clubmanager van HWF Zeist en Gorinchem. Ik ben vaak te vinden achter de receptie. Jacqueline is altijd vrolijk, enthousiast, sportief en heeft jarenlange ervaring in de sportwereld. Zij geeft vol passie de BodyBalance en andere groepslessen en regelt met een grote glimlach tal van andere zaken op de club! 

Miranda

Miranda is een spontaan persoon die het erg leuk vind om met mensen om te gaan.

Je kan haar vinden bij de frontdesk en ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals rondleidingen geven, beantwoorden van vragen en informatie geven over de verschillende groepslessen.

 

Stefania

Stefania is een open persoon die positief in het leven staat. Zij bemant de front desk bij Health Works Fitness. Stefania is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals administratie, rondleidingen en het helpen van leden, bijvoorbeeld vragen over de groepslessen of als je persoonlijke begeleiding zoekt voor het fitnessen.

 

Robin

Robin is een gezellige, sportieve jongen en zijn lessen zitten vol met energie en lachen. Zijn passie voor dans maakt de lessen leuk en uitdagend. Na de SH'BAM kun je altijd gezellig nog even met hem kletsen. Dus ben je op zoek naar een leuke, sportieve les, kom vooral langs op zondag en maandag.

Jelmar

Jelmar heeft al 9 jaar ervaring in de fitness. Hij geeft met veel enthousiasme en passie zijn groeplessen. Ook kom je Jelmar tegen op de fitness vloer waar hij je graag helpt je oefeningen perfect uit te voeren. Jelmar geeft ook personal trainingen om je doelstellingen te helpen realiseren.

Vincent

Vincent is begonnen als stagiaire bij Health Works Fitness. Na het behalen van zijn diploma is Vincent aan de slag gegaan als fitnesscoach. Dus mocht  je vragen hebben of je hebt hulp nodig bij je training, spreek hem dan gerust aan. Je zult Vincent tegenkomen op woensdagavond en om de week op zaterdag.   

Patrick

Ik ben Patrick en ben sinds 2010 besmet met het LES MILLS virus. Sinds die tijd volg ik met name de programma's RPM en BodyPump. Sinds ruim 1,5 jaar geef ik zelf nu les en is het geweldig om mijn passie voor RPM met jullie te mogen delen. 

Franka

Franka geeft elke dinsdagochtend de BodyPump les.

 

Danielle

Danielle werkt als fitnesscoach bij Health Works Fitness. Zij is een sportief persoon die het erg leuk en gezellig vindt om een praatje te maken met de leden. Je kunt altijd bij haar terecht voor adviezen en tips om jouw doelen te behalen. Danielle is ook een enthousiaste groepsles instructrice.

Alec

Alec is sportief ingesteld die zijn Fitvak A opleiding naast zijn school heeft gedaan. Omdat zijn hobby fitness is zul je hem naast zijn werkuren ook regelmatig zien sporten op de club. Hij is begonnen als stagiair en werkt hier nu als fitnesscoach.

Nicole

Nicole is een gepassioneerd sporter. Ze is jarenlang atletiektrainer geweest en is in augustus 2018 ons team komen versterken. Je kunt haar vinden op de fitnessvloer. Met al je vragen over de fitness kun je bij haar terecht. 

Lisa

Hoi ik ben Lisa, Naast mijn passie voor het klimmem, fitnessen, skiën geef ik met heel veel enthousiasme de Sh'Bam, Body pump en Spinning.

Daarnaast kun je me terug vinden op de fitnessvloer en begeleid ik met hetzelfde enthousiasme mensen naar een betere versie van zichzelf.

Irma

Ik ben Irma en geef de groepslessen XCO, BodyPump, Body Balance en de Body Step. Meer dan 10 jaar geleden heb ik het zelfsporten omgezet naar het lesgeven. Iets wat ik met veel plezier doe. Ik ben destijds begonnen met Body Balance en heb dat in de loop van de tijd uitgebreid met de bovenstaande lessen.

Kom mijn enthousiasme ervaren in de les!

Tamara

Ik ben Tamara, vanuit het CIOS ben ik de groepsleswereld ingerold. Ik geef inmiddel al een aantal jaar verschillende groepslessen. Onde randere Steps, Boksen en Bodypump.

Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Ik hoop deze leuke, intensieve, maar bovenal gezellige lessen met jullie te kunnen delen.

Arno

Theo

Kirsten

Melissa

Hassan