Team Zeist

Karen van de Kant

Mijn naam is Karen van de Kant. In 1989 ben ik begonnen met mijn eerste aerobicopleiding. Hier begon mijn passie om les te gaan geven. Sinds 1999 geef ik groepslessen en nog steeds met heel veel plezier! Ik verzorg op dinsdagavond om 20.30 uur de BodyBalance les. Leuk om je daar te ontmoeten!   

Trudy Takke

Als sportief ‘mensen’ mens zal je Trudy af en toe aantreffen achter de frontdesk. Trudy is al jaren een hobby sporter en is dan ook graag in de sportschool. Zij leidt je graag rond, laat alles zien en zal je enthousiast vertellen over Health Works Fitness. Wat ze niet direct op kan lossen, zal zo snel mogelijk worden opgelost!  

 

Willem de Ruijter

Fietsen is een passie, spinning doe je om snel een goede conditie op te bouwen en voor je plezier. Ik geef verschillende soorten Spinning lessen:  interval, strength, endurance - en je kunt altijd beginnen en mee komen doen. Nadat je een paar keer hebt meegedaan kun je ' verzoeknummers' indienen, muziek waar je graag op wil sporten. Ik daag je uit, ik push je,  ik breng je  altijd weer mooi terug na heftige pieken en help je graag het beste uit jezelf te halen. Voldaan en met een glimlach de zaal uit, dat is het doel.

 

Annemieke Brink

Voor Annemieke is iedere les een sportief feestje. Als je opzoek bent naar een explosie van energie waar je iedere keer je grenzen verlegt, ben je bij BodyAttack en BodyCombat aan het juiste adres. De missie van Annemiek is dat jij het beste uit jezelf haalt tijdens de les.
‘Bedankt voor jullie energie’ zijn vaak de woorden waar Annemiek haar les mee afsluit.

Clementine Mulder

Clementine is een gecertificeerde BodyPump en Aerofit instructeur met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring.  "Ik blijf het het mooiste werk vinden dat er is, m'n grootste uitdaging is de deelnemers moe, voldaan, maar ook met een grote glimlach naar huis te laten gaan".
Leden en collega’s omschrijven Clementine als een lieve, energieke vrouw met een luisterend oor.

 

Jacqueline Schemmekes

Jacqueline is de clubmanager van HWF Zeist en vaak te vinden achter de receptie. Jacqueline is altijd vrolijk, enthousiast, sportief en heeft jarenlange ervaring in de sportwereld. Zij geeft vol passie de BodyBalance en andere groepslessen en regelt met een grote glimlach tal van andere zaken op de club! 

Leroy Broedelet

Leroy is een enthousiaste sportieve jongen en houdt van een gezellige werkvloer. Hij is elke dag wel op de fitness vloer te vinden en verzorgt de smallgroups-  en buikspier trainingen  5 x per week. Leroy helpt je graag bij het behalen van jouw doelstellingen of het beantwoorden van vragen.  Voor extra hulp, begeleiding, motivatie of een gezellig babbeltje draait hij zijn hand niet om dus aarzel niet, als je hem in de gym ziet!!

 

Carolien den Os

Carolien is een vrolijke, energieke dame die al vele jaren in de sport werkt. Ze is een ervaren fitness coach en geeft diverse groepslessen. Daarnaast kom je haar soms ook tegen achter de receptiebalie.

Rene Klever

Ik ben Rene en heb mijn passie gevonden in de fitness. Ik ben buiten mijn vaste baan personal trainer en geef op donderdag de uitdagende GRIT les. Ik sport zelf ook vrij fanatiek en wil mij in de toekomst op de BodyPump programma’s gaan richten. Ik zie je graag op donderdag!

Peter Krijthe

Peter is al velen jaren werkzaam in de fitness & wellness branch, een trainer met specialisaties zoals Outdoor, Core stability, Personal training, Gewicht beheersing en diverse massages. Bij ons op de club geeft Peter lessen als BodyPump, Spinning en Core stability waarbij de energie en dynamiek rond gaan in je lijf tot een verslaving aan toe. 

Mieke Nakken

Mieke is Yoga docente. Zij raakte vooral in India geïnspireerd door Yoga en heeft hier de Internationale Sivananda Yoga Opleiding gevolgd. Daarnaast heeft zij de afgelopen achttien jaar zelf les gehad in Iyenkar en Ashtanga yoga bij verschillende yogaleraren in India, Thailand en Nederland. Mieke woont en werkt een groot deel van het jaar in Zwitserland waar ze  yogawandelweken organiseert. In de wintermaanden reist zij met fiets of yogamat door Azie of Zuid-Amerika. Mieke is van mening dat je door yoga bewuster van jezelf en je omgeving wordt, het wordt makkelijker om in het moment te leven! Kortom een weg naar rust en tevredenheid!

 

Hossein Oraei

Marlijn

Hannah